foradia subscriutegrat

Naix el vi ‘Quàntic’

El producte està inspirat en la Física Quàntica de Partícules amb la personalitat de la Muntanya d'Alacant. És obra de Joan Fuster, Jordi Miguel i José Ignacio Latorre. El vi ha sigut embotellat en el celler El Celler La Muntanya i es converteix en el primer elaborat per un microvinyero.

Vi Quàntic‘Quàntic’ és un vi inspirat en la Física Quàntica de Partícules i és obra de Joan Fuster, Jordi Miguel i José Ignacio Latorre. El producte ha sigut elaborat i embotellat en el celler El Celler La Muntanya, que ha prestat tot l’assessorament necessari, convertint-se així en el primer elaborat per un microvinyer. La microvinya es troba situada en el paratge de Sant Cristòfol i representa tots els valors de les serres de les comarques de l’Alcoià i El Comtat.

Un dels seus autors, el doctor en Física de Partícules, Joan Fuster, ha trobat en el vi la manera d’estar en contacte amb la seua terra i amb la seua gent. El vi conté tots els valors del projecte Microvinya i, per descomptat, porta el segell personal dels seus creadors. Fruit de la passió per la terra dels seus creadors ha nascut ‘Quàntic’, un vi molt personal extret amb el raïm conreat en uns bancals abandonats durant dècades, situats en uns terrenys tan agrests que li proporcionen un sabor molt especial.

Joan Fuster declara que “és un vi que té tot l’afecte, té el meu sol i la meua terra. Té tots els valors del nostre entorn i tot el treball que hem realitzat amb les nostres pròpies mans, les meues i les de la meua família. No perseguim quantitat, sinó qualitat, que tinga el sabor d’ací, que puga descriure les nostres serres i, sobretot que transmeta tot l’amor que hem posat en ell”.

Vi Quàntic 2El que ha demostrat aquesta experiència de Joan Fuster i el seu vi ‘Quàntic’ és que qualsevol que tinga una microvinya pot elaborar el seu propi vi sense necessitat de tenir un celler. En aquests moments, existeixen unes 20 microvinyes repartides en les comarques del nord de la província d’Alacant i sud de la de València


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *