foradia subscriutegrat

Pepe: “paguem impostos per tindre serveis públics de qualitat”

• Parlem amb els veïns i veïnes d’Alcoi • Educació púbica i concertada • A més d'això, parlem sobre l’actualitat política • Avant amb Pepe

Hem sabut per la Conselleria d’Educació que per al pròxim curs La Conselleria d’Educació ha anunciat que el CEIP El Romeral i el CEIP Miguel Hernández comptaran amb una línia d’infantil més en el curs 2016-2017, les que van ser suprimides per al curs 2015-2016.

Per altra banda la possible eliminació de dues unitats de dos centres escolars concertats. Per aquest motiu recentment es va celebrar una manifestació a la qual van assistir centenars de persones de tot el País Valencià en contra de la decisió de Conselleria i a favor del dret a decidir el tipus d’educació dels xiquets. Volem comentar aquest fet amb els veïns i veïnes d’Alcoi.

A més d’això, aprofitem per a preguntar-los sobre l’actualitat política. Avant.

pepe

Crec que tot el públic és sempre millor per als ciutadans

Pepe és un jove valencià que està estudiant a la Universitat d’Alcoi primer curs del grau d’Enginyeria de Disseny Industrial. Les seues expectatives professionals vindran “a mesura que vaja estudiant, sobre la marxa”. El que més li agrada d’Alcoi és que està “rodejat de muntanyes i d’entorns naturals“.

Ens conta Pepe que ell s’ha format durant la seua vida a un col·legi púbic i que la seua experiència ha sigut molt bona: “l’únic inconvenient que jo veig a l’escola pública enfront de la concertada és que sempre ix algun alumne que va a la seua bola. Però en general crec que és la millor opció”.

Pepe no sabia que segons la Conseleria d’Educació aquest any eliminarà dues línies concertades d’infantil i que obriran dos en col·legi públics d’Alcoi (que van ser llevats fa dos anys). No obstant això, pensa que la Conselleria està fent bé: “crec que tot el públic és sempre millor per als ciutadans. Paguem impostos per tindre serveis públics de qualitat”.

Canviant de tema, Pepe voldria que no haguéssem arribat al punt de tornar fer noves eleccions, “haurien d’haver arribat a un acord. Jo sí que vaig votar, però ara no tinc clar si tornaré a votar. M’ho pensaré segons vaja observant l’evolució dels debats i les enquestes”.

En qualsevol cas, l’opció que menys li agradaria que isquera seria el PP o una coalició amb el PP. I amb la que més simpatitza és amb la confluència de Podemos, Compromís, IU, Equo i les plataformes ciutadanes d’unitat popular.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *