foradia barnasants

Pastor preocupat per Alcoi

Pastor: “Els qui haurien de dimitir són els que fan d'Alcoi una ciutat ingovernable”. Mai Alcoi ha sofert un desgovern en tota la seva etapa democràtica comparable al del moment actual.

fernandopastor

Fernando Pastor./

Pastor: “Els qui haurien de dimitir són els que fan d’Alcoi una ciutat ingovernable”.

Mai Alcoi ha sofert un desgovern en tota la seva etapa democràtica comparable al del moment actual. Des del PP posen l’accent que el Ple del dilluns va ser la mostra de l’esgotament i de la desraó d’un govern que no dóna més de si, que fa d’Alcoi una ciutat ingovernable. En el PP es pregunten quina utilitat té un govern que ni tan sols és capaç de treure endavant les seues propostes en els plens?. Mentrestant, els grans problemes dels ciutadans segueixen sense solució.

La incompetència del govern d’Alcoi ha fet que es disparen totes les alarmes sobre la gestió municipal. Alcoi mai ha sofert un desgovern com el qual en aquests moments estem patint tots els alcoians. Mentre els grans problemes de la ciutat segueixen sense resoldre’s, un govern, en clara minoria, dóna indiscutibles i preocupants mostres d’esgotament i incapacitat política.

Segons el portaveu del PP, Fernando Pastor, “el Ple del dilluns no ha estat un de més, ha estat la demostració pública de la desraó i el desordre d’un govern que ens convoca de manera extraordinària i amb moltes presses per adoptar dos acords que finalment cap d’ells tira endavant”. Cal recordar que cap dels dos assumptes venia consensuat, és més, els dos portaven dictamen negatiu de la comissió informativa. Per a Pastor “haguera estat preferible que l’Alcalde hagués desconvocat el Ple i no ficar-se en un carrer sense eixida”.

El primer dels temes és una abraçada al “transfuguisme” en el qual l’Alcalde i l’edil de Règim Jurídic han intentat tirar endavant una proposta que done garanties un bon tracte cap als trànsfugues.

El segon tema ha estat l’intent de convocar un referèndum sobre les dates de les Festes, en el qual apel·lant a la participació ciutadana, paradoxalment, des del govern no s’ha donat participació a ningú en l’elaboració del mateix, ni als empresaris, ni als sindicats, ni a l’Associació de Sant Jordi, ni a l’associació de veïns, ni als mateixos grups de l’oposició necessaris perquè l’expedient pogué prosperar.

 

Font: Fernando Pastor, Grupo Municipal Popular

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *