foradia subscriutegrat

El Centre Cultural acull una trobada de música rap femení

• Els tres grups participants són femenins, Zeidah&Laurennine, MacheteenBoca i Zeta-A &DJ.Saico • Al Centre Cultural Mario Silvestre, dissabte 6 de maig a les 18.30 hores.

El Centre Cultural Mario Silvestre presenta, per al dissabte 6 de maig a les 18.30 hores, una trobada de música rap sota el títol de FemRAP.

Els tres grups participants són femenins, Zeidah&Laurennine, MacheteenBoca i Zeta-A &DJ.Saico, i el concert vol reivindicar la poca presència de les dones en els festivals de rap més coneguts.

La Casa de la Cultura d’Alcoi obrirà les sues portes a les 18.30 hores amb entrada gratuïta per a tots aquells que vulguen acostar-se a gaudir de la música de 3 grups amb el rap com a senya d’identitat. El cartell està realitzat per la il·lustradora Nuria Abad.

La proposta FemRAP és una trobada que neix de les jornades de joves creadors que s’han desenvolupat tant en l’àmbit de la literatura, la música com la dansa. Des de la música i de la mà d’Elisabet Morales, surt aquesta proposta, interessant per a donar oportunitats als joves de conéixer i gaudir del rap i també per donar visibilitat als grups femenins.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *