foradia subscriutegrat

Preguen la dimissió de Fernando Pastor

EU reclama la dimissió de Fernando Pastor per les irregularitats al Bulevard. Paco Agulló: “al llarg de la legislatura van encobrir irregularitats, van contribuir a portar endavant projectes d’un cost milionari per als alcoians” “encara que només siga per qüestions ètiques, Fernando Pastor no deuria estar ni un dia més a l’Ajuntament."

paco agullo agora

Paco Agulló./

EU reclama la dimissió de Fernando Pastor per les irregularitats al Bulevard

Paco Agulló: “És vergonyós que Fernando Pastor s’amague darrer Juan Abad per a, en definitiva, acusar als que ja no estan en el PP de la desfeta urbanística que sota aquestes sigles s’han fet a Alcoi, i de les que van ser culpables tant uns com altres”

El portaveu d’Esquerra Unida del País Valencià a Alcoi Paco Agulló, després que el Partit Popular haja afirmat públicament que antics membres del seu govern hagen ordit operacions irregulars al voltant del projecte del Bulevard, ha demanat a l’actual portaveu del PP i membre d’aquell govern la seua dimissió, ja que considera que “des del PP s’acaba de fer públic que al llarg de la legislatura van encobrir irregularitats, van contribuir a portar endavant projectes d’un cost milionari per als alcoians, i durant anys van oferir cobertura política, legal i pública a un projecte ruïnós i absurd”.

Per a Agulló, el fet que un altre regidor de l’equip de Pastor haja defensat públicament al seu portaveu amb unes declaracions que pretenen desviar el punt de mira cap a un altre costat, “sembla una broma de mal gust. ¿Quin valor poden tindre unes declaracions que reconeixen que durant la seua etapa de govern el senyor Pastor encobria maniobres que suposadament no compartia? Pel que es veu, els regidors del PP no han abandonat aquesta tradició d’encobriments, i ara Abad dóna cobertura al comportament qüestionable de Pastor. Potser, si Fernando Pastor dimiteix, ens trobem que algun membre del PP acaba atribuint-li algun dels desficacis que al llarg de la seua etapa de poder van cometre”.

El portaveu d’EUPV a Alcoi demana que “encara que només siga per qüestions ètiques, Fernando Pastor no deuria estar ni un dia més a l’Ajuntament. La seua credibilitat davant la ciutadania ja era escassa; però ara ha perdut la poca que li’n podia quedar, després de reconèixer que aprovava en Plens Municipals i en Juntes de Govern projectes sobrevalorats i absurds. Si ja no pintava res aleshores, ja ens dirà què fa a l’Ajuntament. Seria millor deixar el seu lloc a algú a qui, com a mínim, li importe una mica la seua ciutat”. A més, Agulló recorda que “també Eugenia del Castillo formava part de la Junta de Govern, era regidora d’Urbanisme, i defensava al Saló de Plens, als despatxos i en públic el projecte del Bulevard. També hauria de dir alguna cosa al respecte sobre la seua postura de lleialtat als seus líder i deslleialtat als ciutadans”.

La mateixa credibilitat li mereix Jorge Sedano i la resta de no adscrits, “tots ells formaven el govern quan es van produir totes aquestes barbaritats urbanístiques i són tan culpables com Fernando Pastor.” 

 

Font: Francesc Agulló i Payá, Portaveu d’EU-l’Entesa


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *