foradia elgrat

¡Más madera!

per Diego Luis Fernández Vilaplana

diego-fernandez eu_alcoy

Diego Fernández./

Ha esclatat la guerra al Partit Popular… i retorna a escena Peralta. Només ha fet falta el rumor d’un possible acord entre Fabra i Peralta per a que l’exalcalde d’Alcoi eixira del seu amagatall. I ho fa en el pitjor moment per al seu partit. A les portes de les eleccions europees i quan Milagrosa Martínez, expresidenta de les Corts, es manté aferrada a l’escó amb un peu a les Corts i l’altre a la banqueta dels acusats.

Ja no sap el president de la Generalitat, Alberto Fabra, com desfer-se de la delictiva herència de l’expresident i exhonorable Francisco Camps. I ahí  està Miguel Peralta per fer la feina bruta. L’exconseller de Justícia i Indústria no ha fet mai res que li se puga agrair, i d’exemple la runa dels jutjats d’Alcoi com a monument a la ignomínia.

Però per a embrutar-se en baralles fratricides, per comprar voluntats i preparar venjances fredes, ningú millor que ell. Ha anat als jutjats a explicar l’estreta amistat entre Camps i “El Bigotis”, el “amiguito del alma” i munyidor de la Gürtel al País Valencià. El cop de gràcia als qui continuen seguint fidels al campsisme i es resisteixen al nou lideratge.

No sé si serà casual, però la resposta ha arribat des d’Alcoi. Les restes del naufragi no han tardat en imputar el desgavell del Bulevard als acòlits de Peralta. Gràcies a la picabaralla entre Sedano i Pastor, ara sabem que a la segona fase del faraònic projecte, el PP va unflar de 75 a 200 euros el valor del sòl per metre quadrat. D’aquesta manera Ortiz preveia fer-se amb 27 milions d’euros dels alcoians i les alcoianes.

 

El resultat kong01ha estat una sentència contra l’Ajuntament d’Alcoi que ha de fer front a 1’5 milions d’euros quan més falta fan per atendre necessitats de la població. I la realitat és que a la junta de govern estaven tots: Sedano, Sanus, Pastor, Del Castillo,… Així que de les irregularitats que denuncia ara el PP (sorpresa!) i de les il·legalitats (si hi ha) hauran de respondre uns i altres. Tiris i Troians són responsables (qui sap si també culpables) de fer un nou forat a les nostres butxaques. En lloc de discutir qui és pitjor gestor (i persona), podrien començar a fer vidriola per fer front als seus estropicis.

A qualsevol país civilitzat, amb democràcia real, aquest merder haguera suposat la desintegració o dissolució del partit en el govern. A Espanya no. El PP té munició de sobra amb l’escàndol dels EROs fraudulents d’Andalusia per no haver d’assumir la biga a l’ull propi. I així, entre corrupcions d’uns i altres, de Filesa a la Gürtel (del PSOE al PP), continuem segrestats per un sistema bipartidista podrit.

¡Más madera!

 

Font: Coordinador d'Esquerra Unida d'Alcoi


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *