lasarga ajualcoitel

Miguel: “ja era hora de fer-li l’homenatge a Camilo Sesto”

• Volem saber quines són els sentiments i les raons que desperta Camilo Sesto sobre les alcoianes i les alcoianes en general i en concret sobre el reconeixement de la ciutat.

Hem volgut saber les opinions de les nostres veïnes i veïns d’Alcoi sobre un esdeveniment emblemàtic a la nostra ciutat: l’acte commemoratiu de Camilo Sesto.

Volem saber quines són els sentiments i les raons que desperta l’artista sobre les alcoianes i les alcoianes en general i en concret sobre el reconeixement de la ciutat.

poble3

ja era hora de fer-li l’homenatge a Camilo Sesto

Quan contextualitzem l’entrevista a Miguel i li diem que Alcoi ofereix un homenatge a Camilo Sesto el primer que ens diu és: “ja era hora”. Miguel ha sigut un dels promotors de l’homenatge d’Alcoi a Camilo: “l’homenatge cal fer-se-l ara, en vida, que ell ho puga veure”.

La seua opinió és que si no se li ha realitzat abans l’homenatge, sent un artista alcoià de la seua talla, és “perquè no era rojo”.

Jo crec que han sigut motius polítics i no artístics“, continua opinant Miguel, “per exemple, Alcoi li ha realitzat tot tipus d’homenatges a Ovidi Montllor i jo crec que Camilo Sesto és molt més representatiu mundialment, amb més reconeixement internacional”.

Per a Miguel existeix un consens entre els alcoians i alcoianes en fer-li l’homenatge: “si hi ha algú que no estiga d’acord és per motius polítics“.

si hi ha algú que no estiga d’acord és per motius polítics

Li preguntem què li pareix la iniciativa del Club de Fans de Camilo Sesto segons la qual volen promoure algun tipus de reconeixement a Alcoi que siga físic: “jo crec que cal realitzar-li una avinguda, si volen fer-li un monument també estaria bé, però sobretot una avinguda”.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *