foradia pressupostparticipatiualcoi

Foro per l’empleo a l’Ágora

El 7 d'abril arranca el "Foro por el Empleo" per a estudiants i titulats universitaris i de Cicles Formatius. Assegura't el teu futur laboral en l'Àgora Alcoi

foto foro empleo alcoi

La presentació d’aquest foro per l’empleo en l’espai Ágora./ lesmuntanyes.com

Sota el lema “10 anys treballant per l’ocupació”,  aquest Foro es divideix en tallers formatius, xerrades, jornades, cursos i altres activitats com l’Stand d’IDEAS o una visita al Institut Tecnologic Textil d’Alcoi (AITEX). Buscar treball de forma creativa, com crear un disseny gràfic per mostrar en el teu portfolio, com afrontar amb garantia d’èxit una entrevista de selecció de personal o com traure-li profit a la xàrcia social Linkedin, són només alguns dels aspectes que Àgora Alcoi posa a disposició dels estudiants i titulats de la Universitat Politècnica de Valencia en una nova edició del Foro e que arranca el pròxim 7 d’abril amb la col.laboració del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de Valencia, la Regidoria d’Empresa, Formació i Innovació i el Servei Integrat d’Ocupació per trobar feina en un món cada volta més competitiu.

Matricular-se en alguna d’aquestes activitats és molt senzill. Per als tallers formatius només cal accedir a www.cfp.upv.es i a l’apartat “Paraula Clau” introduir part del nom del taller en el qual s’està interessat. Una volta identificat el taller, només queda formalitzar la inscripció. Tots els tallers tenen certificat acreditatiu d’assistència. Per a la resta d’activitats només es necessita enviar un e-mail a casepe@epsa.upv.es indicant la següent informació:

  • Noms i cognoms
  • DNI / NIE
  • Telèfon
  • E-mail
  • Estudiant de….
  • Titulació finalitzada….
  • Situació laboral

I enumerar les activitats a les quals es desitja assistir.

En aquest Foro també es donarà a conéixer als assistents els avantatges i desavantatges de l’autoocupació com a eixida professional, es descobriran noves oportunitats de treball, com crear la marca personal o indicacions si es vol treballar a Europa a través de la Red Eures. També hi haurà un stand d’empresa que pretén ser una trobada entre empreses i estudiants.

Font: Comunicació Ágora, Ajuntament Alcoi


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *