foradia subscriutegrat

Assemblea oberta dijous 10 de juliol d’EUPV-L’Entesa d’Alcoi

Celebrada el passat 3 de juliol de 2014, vol manifestar a l’opinió pública de la ciutat el seu màxim suport al grup municipal per la lliçó de coherència, convoquem una assemblea oberta que tindrà lloc el proper dijous dia 10 de juliol a les 19h. al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi.

assembles esquerra

L’assemblea  d’EUPV-l’Entesa d’Alcoi celebrada el passat 3 de juliol de 2014,  manifesta a l’opinió pública de la ciutat el seu màxim suport al grup municipal per la lliçó de coherència, honestedat i transparència que ha dut a terme a l’Ajuntament amb la proposta d’ajust econòmic per a la corporació.

EU Denuncia la campanya de desprestigi que en aquest tema estan duent a terme PSOE, PP i Compromís, pel fet de no haver pogut pactar les “dedicacions parcials” que pretenien gràcies a la denúncia pública que, d’aquest injustificable i arbitrari repartiment dels diners dels ciutadans, ha tret a la llum el nostre grup. Denuncia les mentires a les que han recorregut per tapar les seues pròpies vergonyes.

Amb l’objectiu d’explicar amb detall el posicionament del grup en aquest tema, es convoca una assemblea oberta on tots els ciutadans i ciutadanes podran obtindre els aclariments que estimen oportuns. Amb el convenciment de respondre a tots els dubtes que se’ns plantegen.

L’assemblea tindrà lloc el proper dijous dia 10 de juliol a les 19h. al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi.

 

 

Font: Esquerra Unida Alcoi


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *