foradia cdturisme

l’EASD Alcoi lliura els Premis Disseny

Dins del context de col·laboració entre el grup Tutto Piccolo i l'àmbit acadèmic. La col·laboració amb l'EASD Alcoi, va adquirint cada any més prestigi dins el sector de la moda i el disseny

Premiados2

Entrega dels “Premis de Diseny” EASD’Alcoi./ lesmuntanyes.com

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi dins del context de col·laboració entre el grup Tutto Piccolo i l’àmbit acadèmic. Dijous passat 27 de març, van inaugurar la tretze edició dels Premis Disseny, es va fer lliurament del primer premi a Lucia Rodríguez i el segon premi va ser para Aaron Fernandez.

Sorgeixen una sèrie de sinergies en les quals l’objectiu d’aquest concurs no és més que apropar a l’estudiant a una realitat professional, i a l’empresa un enfocament nou d’idees fresques. Per tot això, el fruit d’aquest concurs sempre ha portat a un creixement en què mai s’ha descurat el seu millor valor, el disseny de les seues col·leccions.
 i han estat molts els fruits obtinguts, ja que el millor disseny possible és la base de l’èxit en moda.

La col·laboració amb l’EASD Alcoi, va adquirint cada any més prestigi dins el sector de la moda i el disseny; seguim creient, que els nous talents, són nostra millor arma de competència al mercat actual. Tutto Piccolo mai ha descurat el seu millor valor, el disseny de les seues col·leccions.

Font: EASD, Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *