foradia pressupostparticipatiualcoi

Missatge de Rosella a la Corporació Municipal: “que escolten més als ciutadans”

• Un dels agents fonamentals per a l’evolució de les ciutats, de vegades infravalorat, són les veïnes i els veïns. Les seues aportacions en la intervenció pública són bàsiques. • Missatge a la Corporació Municipal: “que escolten més als ciutadans, que són els que els hem votat i massa sovint s’obliden de nosaltres”.

Les ciutats evolucionen amb el temps. Una evolució que depén de molts factors: el context estatal i global, la gestió política, la realitat empresarial, l’activitat social…

Un dels agents fonamentals per a l’evolució de les ciutats, de vegades infravalorat, són les veïnes i els veïns. Les seues aportacions en la intervenció pública són bàsiques perquè la gestió política s’adapte a les necessitats reials de la ciutat.

Com és el nostre costum, dediquem aquesta secció, El Poble és Savi, a parlar amb les nostres veïnes i veïns perquè ens traslladen la seua visió sobre Alcoi: quina és la seua situació general? N’hi ha algun aspecte a criticar? Quins són els seus punts forts? Alguna proposta de millora?

A més d’aquestes preguntes, convidem als nostres entrevistats a dirigir-se directament a la Corporació Municipal per tal que realitzen la reivindicació que creguen oportuna o comuniquen qualsevol altra idea.

 

La visió que Rosella té d’Alcoi en l’actualitat és “d’abandonament, en general, crec que com a ciutat anem cap arrere”. És la sensació que els carrers d’Alcoi li transmeten per dos motius, una per la brutícia dels carrers i l’envelliment de les infraestructures; i, l’altra, “per la quantitat d’obres en marxa“.

Des del seu punt de vista, la ciutat ha posat en marxa “moltes obres de manera simultània que després no s’acaben”. Un exemple són els ponts, “diuen que som la ciutat dels ponts, però hem de creuar en helicòpter”. En aquest sentit, “demanaria a l’Ajuntament que no es feren tantes obres a la mateixa vegada

Per altra banda, li agradaria emetre un missatge a la Corporació Municipal: “que escolten més als ciutadans, que són els que els hem votat i massa sovint s’obliden de nosaltres”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *