foradia pressupostparticipatiualcoi

Lectura entre les muntanyes

Jordi Raül Verdú va saber transmetre molt bé tant a grans com a menuts el gust per la natura i va convidar a conèixer i descobrir els encants de les muntanyes.

jordi RAül segui 1

Les vistes del vall d’Alcoi desde la pujada al más de Tetuan./ lesmuntanyes.com

Gaudir d’un dia en família i conèixer més a fons els secrets que envolten les muntanyes d’Alcoi ademés de fomentar la lectura entre el menuts és com un gran plaer i més  acompanyats per l’escriptor alcoià Jordi Raül Verdú, autor del conte infantil “Els donyets del bosc”. Més 70 pares d’alumnes del Col·legi Sagrada Família ESCLAVES d’Alcoi van pujar fins al Mas de Tetuán el diumenge 23 de Març, estudiants acompanyats per les seues famílies van participar en una animació lectora, i durant el recorregut van descobrir una bruixa que estava en una cova i un donyet penjat en un arbre.

jordi RAül segui

Jordi Raül Seguí durant la lectura al más de Tetuan a la Font Roja./ lesmuntanyes

Jordi Raül Verdú va saber transmetre molt bé tant a grans com a menuts el gust per la natura i va convidar a conèixer i descobrir els encants de les nostres serres.

IMG_4171 (Copiar)

El ambient va ser molt familiar i va fer un dia de sol esplèndid./ lesmuntanyes.com

Font: Redacció, lesmuntayes.com


turistalcoi

Una resposta de Lectura entre les muntanyes

  1. michael ha dit:

    me gusta mucho vuestra pagina seguir asi hablando de esta peq ciudad uhau pero también preguntaros si aun quedan alguna vacante de esa o de t x estudiante y periodistas que les gusta escribir cualquier cosa y sabe hacerlo bien y tiene exp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *