foradia subscriutegrat

Reunió de joves jugadors d’escacs

Van donar les classes magistrals, el Director del Programa de Tecnificació el Gran Maestro Julen Arizmendi, Campió d'Espanya Absolut 2012, els Mestres Internacionals Rufino Camarena, Maurici Vassallo i Daniel García, i el Psicòleg Carlos Martínez.

Grupo de Tecnificación FACV 2014

L’escac un esport per fomentar i aprendre habilitats./ lesmuntanyes.com

Organitzat pel Club d’Escacs Cocentaina i la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, s’ha celebrat en la localitat de Cocentaina, una Concentració del Programa de Tecnificació de la Federació d’Escacs, amb l’objecte de millorar el rendiment dels jugadors més destacats de la nostra Comunitat, nens i joves de 8 als 18 anys.

Clase del M. I. Rufino Camarena

Classe de Rufino Camarena./ lesmuntanyes.com

Aquesta Concentració s’ha realitzat en sessió de matí i tarda del diumenge passat  23 de Març, i han participat 39 jugadors de tota la Comunitat Valenciana, destacant la presència de l’alacantina Mestra Internacional Femenina Irene Nicolás, actual Subcampiona Mundial Sub 16 i Campiona d’Espanya Sub 16 i Sub 18. Cocentaina va comptar amb el seu jugador més destacat Pau Serra, actual Campió del Circuit Infantil sub 12, i Diego López per invitació en haver augmentat el seu nivell de joc.

Tots els participants van aprendre de les amenes classes, des dels més petits fins als majors, gaudint ells i els seus familiars d’un excel·lent dia a Cocentaina.

Agrair la Col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cocentaina, per poder realitzar la Concentració, el Regidor de la qual D. Saúl Botella va estar present, brindant-se a col·laborar amb la Federació d’Escacs de la nostra Comunitat per a la realització a Cocentaina de més Concentracions de Tecnificació en el futur.

Clase del M. I. Mauricio Vassallo

Classe de Mauricio Vassallo./ lesmuntanyes.com

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *