foradia pressupostparticipatiualcoi

El Coro Diatessaron de Molina del Segura guanya el 39 Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina

I es classifica per a participar en el V Premi Firacor 2020

Dissabte passat 9 de novembre es va celebrar en el Centre Cultural el Teular de Cocentaina la 39 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants, acte cultural que va clausurar la 673 edició de la Fira de Tots Sants.

El Coro Diatessaron de Molina de Segura, Múrcia, va aconseguir el primer premi dotat amb 3.000 euros per decisió del jurat, a més amb aquest premi va obtenir la classificació per a participar en el V Premi Firacor, edició extraordinària del 40 Certamen Coral Fira de Tots Sants, on concursarà amb els guanyadors dels últims dos anys.

El Grupo Vocal Amitié, de Langreo d’Astúries, va ser creditor doble, el segon premi dotat amb 1.800 euros i el premi de públic dotat amb 600 euros. El tercer premi va recaure a la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat de Barcelona, dotat amb 1200 euros.

Els tres cors van obrir la seua actuació amb l’obra obligada del compositor i director Josep Robert Sellés i Camps, que va dedicar la peça al seu fill Robert. ‘Mareta, Mareta’ està composta a partir de la cançó popular valenciana amb el mateix títol. Amb aquesta obra, l’organització i el compositor reten homenatge a la celebració del V Centenari del Miracle de la Mare de Déu.

L’acte va estar conduït pel periodista Gabriel Pascual i va estar presidit per l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, la presidenta del Cor de Cambra Discantus, Pepa Alba, el sotssecretari de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rafa Briet, El director de la SEU Universitària de Cocentaina de la Universitat d’Alacant, Josep Lluis Todolí, el vicepresident conseller de la Unión Alcoyana Seguros, D. Enrique Rico, el coordinador del Certamen Coral, Raúl Belda, i autoritats locals.

Abans de conducta a la lectura de les actes de la decisió del jurat integrat per Josep Robert Sellés, Ana Luisa Chova, David Colado, Núria Hernández, Jordi Blanch i com a secretari del mateix Marcs Vilaplana, va actuar el Grup de Sons de Mar, integrat per Carmen Botella, veu i Juanba Gimeno, Guitarra.

El públic, que va omplir per complet l’aforament del Centre Cultural, va col·laborar amb la compra de la seua entrada amb una causa solidària, la recaptació íntegra de taquilla serà destinada al Projecte de Caritat del V Centenari del Miracle de la Mare de Déu, coordinat per les associacions locals PIA Unió i Càritas Interparroquial.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *