lasarga ajualcoitel

Turistes Alemanys recorren Alcoi

Un grup de turistes alemanys visita Alcoi. Visita a Licores Sinc, l’Explora, la Llotja Sant Jordi, la Ruta Modernista amb entrada el Círcul Industrial, i el Refugi de Cervantes

Grup turistes alemanys 1

A la Llotja Sant Jordi van visitar  l’exposició./ lesmuntanyes.com

Esta setmana un grup de seixanta alemanys residents a Calp està recorren el poble i els recursos turístics d’Alcoi, mitjançant la Regidoria de Turisme, coneixent de primera mà .
La visita ha començat per la fàbrica de Licores Sinc, on els visitants han pogut descubrir la fabricació de la beguda alcoiana per excel·lència, el café licor, i altres productes de la companyia. Posteriorment, el grup ha visitat l’Expo-museu Explora, porta d’entrada a la ciutat. La visita ha continuat amb la Llotja Sant Jordi, la Ruta Modernista amb entrada al Círcul Industrial, per acabar la ruta coneixent un dels pocs refugis tematitzats de la Guerra Civil que hi ha al territori autonòmic, el Refugi de Cervantes.

La visita ha inclòs també un dinar on els visitants alemanys han pogut descobrir la gastronomia alcoiana. La regidora de Turisme Maria Llopis ha comentat al respecte que “seguim treballant per atraure a grups de turistes de les costes d’Alacant i València, continuant amb la promoció turística propera però realment efectiva. Tothom sabem que la competència a aquest sector és immensa, ja que qualsevol poble o ciutat vol atraure turistes, però estem convençuts que Alcoi té les característiques necessàries per posicionar-se com la destinació imprescindible en l’interior d’Alacant i, poc a poc, els resultats van arribant”.

Els visitants, que pertanyen a una associació cultural amb seu a la localitat de la Marina Alta, era la primera vegada que estaven a la ciutat. Junt amb aquest grup, esta mateix setmana Alcoi va rebre la visita d’un grup de noruecs residents a l’Alfàs del Pi que van descobrir els encants turístics de la ciutat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *