foradia subscriutegrat

La Unió Musical d’Alcoi tanca el curs amb els percussionistes Ignasi Domènech i Sergi Sempere

• Va destacar l’actuació, com a solistes, dels joves i prestigiosos percussionistes Ignasi Domènech i Sergi Sempere • Al mateix escenari, abans del concert, van actuar els músics participants en el 'Curs de percussió Ciutat d’Alcoi'


La Unió Musical d’Alcoi ha tancat el seu curs amb un especial concert de percussió ‘All’aperto‘, en la plaça de Ferrándiz i Carbonell.

La banda va obrir la sessió amb la interpretació ‘The hounds of spring‘ d’Alfred Reed, sota la batuta del seu director titular, Iñaki Lecumberri.

Durant el concert, va destacar l’actuació, com a solistes, dels joves i prestigiosos percussionistes Ignasi Domènech i Sergi Sempere, cosins i components de la Unió Musical des de la seua infantesa. Van iestrenar l’obra ‘Cosins’, composta per a l’ocasió per Alfonso Yépez Santamaría ‘Chipi‘,

Per a concloure el concert, la banda va interpretar ‘Las playas de Río‘, de Kees Vlaak.

Al mateix escenari, abans del concert, van actuar els músics participants en el ‘Curs de percussió Ciutat d’Alcoi’, impartit a Alcoi pels mateixos percussionistes Sergi Sempere, membre de l’Orchestre de Chambre de Geneva, i Ignasi Doménech, de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *