foradia cdturisme

3 Abril dia del Llibre a Alcoi

El dilluns 31 va començar la programació d'aquesta Setmana del Llibre amb tallers d'animació lectora a l'Agència de Lectura de la Uixola, els quals continuen fins al divendres 4 d'abril amb sessions concertades.

dia_del_llibre.jpg

Un bon dia per llegir un llibre./ lesmuntanyes.com

El dijous 3 d’abril se celebra a Alcoi el Dia del Llibre, organitzat per la Xarxa Municipal de Biblioteques amb la col·laboració de la Regidoria de Política Lingüística, el Casal Ovidi Montllor, el Teatre Principal, i que enguany compta amb la col·laboració de dotze llibreries de la ciutat.

Dijous 3, durant tot el dia, les llibreries col·laboradores oferiran descomptes del 10% en la compra de llibres i, a més, regalaran als seus clients el poemari Nova Poesia Alcoiana II, que continua la primera edició en què joves poetes alcoians fan un recull dels seus versos en una edició que compta amb la col·laboració del col·lectiu Música de Telers. En aquest segon recull han participat els autors Hugo Mas, Carles Llinares, Rebeca Sanjuán, Yaiza Ferrer i Alfons Olmo.

El mateix dijous 3 d’abril el Centre Ovidi Montllor acollirà la presentació del llibre ‘Totes les cançons parlen de tu’, primer títol d’una nova editorial valenciana anomenada Sembra Llibres. El llibre el presentarà el seu propi autor, el cantant d’Obrint Pas Xavi Sarrià, a les 19.45 hores.

I una de les novetats d’enguany serà que tots els xiquets i xiquetes podran fer visites guiades a les llibreries participants, per així conèixer el seu funcionament, els serveis que ofereixen, o les novetats bibliogràfiques. A cada llibreria, se’ls segellarà una butlleta i, una vegada que hagen passat pels 12 establiments participants i tinguen cada segell, podran acudir a la Biblioteca Central on se’ls obsequiarà amb un lot de llibres.

Divendres 4 d’abril continuarà el programa amb la preestrena al Teatre Principal de l’espectacle ‘El Sr. Lletraferida 2.0’ de la Companyia de Teatre La Dependent.

 

Font: Comunicació, Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *