foradia cdturisme

Estudien noves tarifes per l’autobús

Mobilitat estudia noves tarifes socials en l’autobús urbà. S’inclouran noves tarifes per a ciutadans amb rendes baixes o famílies nombroses.

P1150372

L’autobus sempre ha estat en el punt de mira dels ciutadans./ lesmuntanyes.com

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Alcoi ha iniciat un estudi sobre les tarifes de l’autobús urbà a fi de reduir-les per mitjà de criteris socials. El Consistori pretén amb aquesta mesura facilitar la mobilitat dels seus ciutadans i acostar-los el transport públic sense que el seu cost econòmic supose un impediment.

El regidor de Mobilitat Jordi Martínez ha manifestat que la intenció de l’Ajuntament és “millorar l’accessibilitat al transport públic al mateix temps que potenciar el seu ús en benefici de tots els alcoians. Som conscients de la mala situació que travessen algunes famílies i per això treballarem per a aconseguir que puguen accedir a este servici necessari amb costos reduïts”.


L’acció se centrarà a incloure noves tarifes a les ja existents basades en criteris socials per a poder ajudar a aquells col·lectius que tenen més dificultats per a costejar-se aquest servei bàsic. La Regidoria està treballant en la fórmula que permeta a ciutadans de rendes baixes o famílies nombroses utilitzar l’autobús urbà a preus reduïts.

Amb aquesta campanya de caràcter social es vol seguir impulsant l’ús del transport públic; una opció beneficiosa per a tots els ciutadans ja que respecta el medi ambient i contribueix a la disminució del tràfic en el municipi. Cal recordar esprés del nou traçat de línies tots els barris d’Alcoi estan connectats amb autobús.

Font: Comunicació, Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *