foradia mediambient

Publicada la convocatòria de subvencions a associacions juvenils d’Alcoi

• La dotació pressupostària serà de 10.000 €, i la subvenció de cada projecte no podrà superar els 2.000 €. • L’any passat foren dues les entitats juvenils finançades: el Grup Scout Mafeking d’Alcoi 265 i el Grup Juniors Endavant d’Alcoi,


El Butlletí Oficial de la Província d’Alacant ha publicat la convocatòria de subvencions a les associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut d’Alcoi. La dotació pressupostària serà de 10.000 €, i la subvenció de cada projecte no podrà superar els 2.000 €.

És el segon any consecutiu que es convoquen aquestes subvencions. Cal recordar que l’any passat foren dues les entitats juvenils finançades: el Grup Scout Mafeking d’Alcoi 265 i el Grup Juniors Endavant d’Alcoi, que reberen la quantia màxima de 2.000 €.

Les entitats interessades disposaran de 20 dies hàbils a partir del divendres 23 de març per presentar les sol·licituds. L’anunci s’ha fet públic per mediació del.

Les associacions i entitats interessades hauran d’estar legalment constituïdes i no tenir ànim de lucre, a més d’estar inscrites en el Registre General d’Associacions del Municipi, amb domicili social a Alcoi i complint la llei general de subvencions.

Es donarà prioritat a les activitats que s’organitzen dins de la ciutat, encara que excepcionalment es podran finançar aquelles que tinguen lloc en altres emplaçaments.

Com que el sistema és per concurrència competitiva, s’estableixen uns criteris objectius d’aposta per la transparència i es garanteix que les subvencions públiques es destinen als millors projectes valorats objectivament i no a la decisió política de qui governa en cada moment. La línia ja ha estat encetada per altres regidories com Participació, Cooperació o Comerç amb bons resultats.

La regidora de Joventut, María Baca, vol que amb aquestes ajudes “es done suport al teixit associatiu juvenil i es motive la implementació de projectes d’oci educatiu, els quals fomenten valors cívics i la participació juvenil”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *