foradia subscriutegrat

Antonio Montiel candidat de Podem a president de la Generalitat a Alcoi

Antonio Montiel candidat de Podem a la presidència de la Generalitat, Llum Quiñonero, primera en la llista autonòmica de Podem per Alacant; José Almeria, número quatre per Alacant; i Sonia Calderón, número vint-i-cinc • Antoni Montiel “Alcoi s'ha empobrit per les males polítiques” • Per a concloure ha dit que aquestes no són unes eleccions convencionals, sinó que "ens juguem el futur"

FullSizeRender

Antonio Montiel i els aplaudiments del públic./lesmuntanyes.com

Podem ha organitzat un acte de campanya electoral en el parc de la Rosaleda al que han assistit aproximadament entre 150 o 200 persones. Els ponents del mateix han sigut: Antonio Montiel, candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana; Llum Quiñonero, primera en la llista autonòmica de Podem per Alacant; José Almeria, número quatre per Alacant; i Sonia Calderón, número vint-i-cinc.

L’acte ha sigut presentat per Alfredo Albero, Secretari General de Podem Alcoi, el qual ha definit el partit Podem com l’organització política en la qual es dóna veu als diferents col·lectius (docents, sanitaris, dependents, aturats…) que han reivindicat en el carrer els drets socials durant anys. També ha assenyalat que aquest que estem vivint és un moment històric que la gent del carrer ha d’aprofitar per a impulsar el canvi que les institucions necessiten per a posar-les al servei de la ciutadania..

Seguidament, Sonia Calderon, membre del Consell Ciutadà Podem Alcoi, ha fet incidència en la necessitat que la gent decent s’unisca per tal de tirar als corruptes que porten més de 20 anys governant la Comunitat Valenciana. Ha fet menció a una falsa recuperació econòmica en la qual les elits econòmiques estan enriquint-se mentre que les majories socials estan empobrint-se i pitjorant la seua qualitat de vida.

A continuació, l’alcoià José Almeria, el qual va dirigir l’himne de les Festes d’aquest any, ha parlat sobre diversos casos de corrupció que els alcoians hem hagut de suportar durant tants anys: el cas del Teatre Calderón, la urbanització de Serelles, el parc de la Rosaleda, el bulevard… i ha conclòs que els alcoians no ens mereixem aquest tipus de maltractament, que és el moment de canviar els representants de les institucions per tal de caminar pel sentit de la prosperitat.

Llum Quiñonero, per la seua part, ha tornat a assenyalar la desigualtat econòmica que està produint-se fruit d’una falsa recuperació econòmica: “la gent menja pa i no PIB”. A més ha focalitzat el seu discurs en la necessitat que les dones siguen més i millor valorades per la societat: que es valore (inclús es remunere) tot el treball de cures familiars que fan (des de la maternitat fins a l’assistència dels familiars majors o dependents).

Finalment, Antonio Montiel ha explicat que el procés d’empobriment i precarització que estem vivint no és més que la conseqüència d’unes polítiques encaminades a beneficiar a uns pocs a costa de la gent del carrer. Unes polítiques, ha assenyalat, que són defensades tant pels vells partits (en referència principalment al PP) com a alguns nous partits, com és el cas de Ciutadans, el qual ha assumit el programa polític de l’organització neoliberal de José Maria Aznar, FAES.

A més, el Secretari autonòmic de Podem ha fet menció als casos de corrupció que ens envolten als alcoians, “Alcoi s’ha empobrit per les males polítiques”, i ha posat com a exemple els contractes que els diferents regidors (incloent-hi a l’ex alcalde Jordi Sedano) han realitzat amb el constructor alacantí imputat per corrupció Enrique Ortiz.

podemos alcoi elecions generalitat

Per a concloure ha dit que aquestes no són unes eleccions convencionals, sinó que “ens juguem el futur”: es tracta d’una oportunitat de canviar de sentit les polítiques que estan empobrint al país i que estan obligant a exiliar-se a la gent jove i de fer una bona gestió de l’empresa més gran de la Comunitat Valenciana, la Generalitat. En aquest sentit ha parlat de la necessitat que tota la gent faça l’esforç de convéncer a veïns, amics, companys i familiars per tal que voten aquestes eleccions autonòmiques a Podem.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *