foradia subscriutegrat

Totes les festes dels pobles a El Gratis

El Gratis, festes dels pobles, recomanacions de terrasses d'estiu, anàlisi i valoració dels resultats electorals, Alcoi en solidaritat amb el Sàhara, notícies, columnes, reportatges...

el gratis

Un dels nostres objectius és promoure l’economia i el comerç de la nostra ciutat i dels voltants. Per aquest motiu col·laborem amb les millors empreses i comerços de l’entorn. I com l’estiu va de debò, no volem deixar de fer menció a la pàgina de recomanacions de les terrasses d’estiu.

Una recomanació concreta, el Restaurant Pastamanía: coneixem el seu menú especial de la temporada i algunes de les seues curiositats

I en la mateixa línia estival, cal anomenar que entre les nostres pàgines trobareu el calendari d’activitats i esdeveniments que organitza l’Ajuntament d’Alcoi.

També podeu consultar el calendari de les festes dels pobles de les nostres comarques. Qui s’avorrisca és perquè vol.

Com ja sabeu les nostres pàgines són, de forma gratuïta, intermediàries entre els que volen vendre qualsevol tipus d’article, producte o infraestructura i els que volen comprar-les. Hi ha moltes oportunitats. Pegueu-li un ull.

Entre els continguts que presentem aquesta quinzena, en tenim ¿com no?, una anàlisi de les eleccions generals: què han votat els alcoians i per què. A més a més, consultem als nostres veïns i veïnes sobre els resultats perquè ens donen la seua opinió al respecte.

Per altra banda, aprofundim en la relació entre Espanya, i en concret Alcoi, i el poble sahrauí. Fa no res, algunes associacions i càrrecs polítics van portar material mèdic i educatiu que els alcoians vam aportar. Aprofitem per conéixer més sobre el tema.

Recentment ha sigut la festa del Ros, l’escriptor Francesc Gisbert ens conta, d’una forma molt amena i rigorosa, la seua història i la seua simbologia.

A més de tot això, fem un repàs de les notícies recents més importants del nostre voltant (per exemple, els cicles formatius del curs vinent). A través d’articles d’opinió i columnes analitzem fets actuals (per exemple, la relació entre Amazon i el comerç tradicional).

El Gratis, en la teua papereria per tan sol 1€.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *