foradia pressupostparticipatiualcoi

El Centre Cervantes Jove formarà part d’un projecte d’interiorisme

• Acostar al jove els espais que identifiquen la seua manera de vida • Resultat elegit el de Diego Fuster i Raquel Muñoz.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi col·labora amb la Regidoria de Joventut en un projecte d’interiorisme per al Centre Cervantes Jove, CCJ.

El seu objectiu és fer més atractiu la proposta de disseny de la planta baixa, primera planta i façana de l’Edifici Cervantes en el qual actualment se situa l’Espai Jove Alcoi.

Els alumnes van presentar un total de 7 projectes diferents, resultat elegit el de Diego Fuster i Raquel Muñoz.

La iniciativa vencedora destaca perquè pretén acostar al jove els espais que identifiquen la seua manera de vida juntament amb activitats que fomenten la diversitat, aprenentatge, relació i contrast de la societat actual.

Respecte al projecte triat, Raquel Muñoz indica que aquest projecte representa el món interior d’un adolescent, “generant un espai a manera de poblament amb diferents nuclis que mostren l’aspecte més urbà i divers del jove“.

Per la seua banda, Diego Fuster explica que es planteja un espai obert en el qual totes les activitats es vinculen visualment. A l’interior com a eix central es troba l’àgora composta per 2 nivells de grades, “espais pensats per a la relació, juntament amb espais per a conferències, biblioteca, jocs, relaxament i connexió a internet“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *