foradia pressupostparticipatiualcoi

La incidència continua baixant a pas lent

Excepte Castalla, que ha tornat a registrar un cas positiu, la resta de localitats han baixat o es mantenen igual que en l'última actualització

stayHOMEmasks

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat les dades sobre l’evolució de la pandèmia a les localitats i departaments de Salut del País Valencià, i pareix que continuen les bones notícies al Departament de Salut d’Alcoi, ja que la incidència ha baixat de 34 a 29 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, de 47 a 41 persones amb Covid-19, en tot aquest territori.

Pel que fa als municipis que integren aquest departament, tots ells han baixat menys Castalla, i és que, en l’anterior actualització tenia una incidència de 0, amb cap cas de coronavirus, i hui dia, tornen a tindre un cas, és a dir, una incidència de 9 casos per cada 100.000 habitants.

Alcoi, Cocentaina, Ibi, i Muro, han baixat el nombre de contagis, i han passat de 45, 69, 21, i 32; a 40, 60, 8, i 42. És a dir, ara mateix hi ha 24, 7, 2 i 4 persones positives en aquests municipis.

En el cas de Banyeres continua amb incidència 0 i cap cas positiu, i Onil s’uneix a aquest grup de pobles sense Covid-19, i torna a tindre incidència 0 amb cap persona amb Covid-19.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *