foradia camaraalcoi

Isra García és “Ultraman: Become the Impossible”

Es tracta d’una producció audiovisual sobre aquesta experiència que va viure l’esportista alcoià participant a l’exigent prova, de 515 quilòmetres en bicicleta, corrent i nadant.

isra garcia es ultraman

El regidor Manolo Gomicia i l’esportista i comunicador Isra García ./ lesmuntanyes.com

El pròxim 18 d’abril, a les 20:30h, estrenarem el documental “Ultraman: Become the Impossible” als Cinemes Axion d’Alcoi, en primícia. Una única passada que durarà al voltant de 40 minuts. Entrada lliure, accés gratuït, sense cost, no subscripcions o “follows” requerits, tampoc és necessari que envies un tweet amb el hashtag #BecomeUltraman per assegurar-te una entrada, no és obligatori. Si vols assistir a l’estrena del documental, l’única cosa que necessitaràs posar de la teua part és la intenció i el propòsit d’estar allí sobre les 20h. Simple i directe.

En acabar continuarem la interacció a la sala Gaudí amb un aperitiu. Allí connectarem, respondrem a totes les preguntes i per descomptat, passarem una estona divertida, ho prometo. 
Conversa online. 
Probablement, la qual cosa succeeixe durant l’esdeveniment es traslladarà a Twitter sota el hashtag #BecomeUltraman.

Resulta molt temptador enviar tweets, pujar imatges a Facebook o micro-vídeos a Instagram d’alguna cosa que encara no ha vist la llum i no la veurà fins uns dies més tard.

Estrena online:
 El documental no estarà accessible online fins a la setmana següent. Possiblement es llançarà el 22 o 23 d’Abril i el canal de vídeo de Mariadel Villaespesa. Llavors podràs veure-ho online.

 Agraïments
 Mariadel Villaespesa ha estat treballant en la filmació, producció i edició del documental, compaginant aquesta intensa tasca amb la multitud de projectes en els quals es troba treballant ara mateix. Vull destacar l’excel·lent treball que ha realitzat, mostrant una gran professionalitat i brillantor.

 Al Centre Comercial Alzamora d’Alcoi i als Cinemes Axion per la seua col·laboració.

Font: Isra Garcia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *