foradia pressupostparticipatiualcoi

9é concurs fotos “La dona en la festa”

Tema: Una visió crítica sobre la participació de la dona en la festa.

SATISFACCIÓ

Satisfacció, guanyadora concurs 2013./ lesmuntanyes.com

Aquest concurs té com a objectiu aportar una mirada crítica a unes festes que mostren a tot el món com és el nostre poble, poc a poc hem d’anar ensenyant un poble sense sexisme que permeta que la dona tinga totes les possibilitats a l’hora de participar en la festa, inclosa la de la plena igualtat.

Des de fa anys la dona està intentant participar en les festes del nostre poble, Alcoi, de diferents maneres. Les institucions responsables de la festa, tant públiques com privades, permeten, per acció i/o per omissió, que s’impedisca la participació de la dona en la festa en igualtat.

BASES:  9é CONCURS DE FOTOGRAFIA

TEMA: Una visió crítica sobre la participació de la dona en la festa.Es valorarà la qualitat tècnica de les fotografies i, especialment, el seu contingut crític.

MODALITATS: – Fotografia en blanc i negre. – Fotografia en color.

FORMAT I PRESENTACIÓ: Cada fotografia anirà muntada sobre una cartolina rígida de 40 X 50 cm. Al dors es farà constar el títol i les dades personals de l’autor o autora (nom, adreça i telèfon; podrà indicar-se també el correu electrònic). A més s’adjuntarà un arxiu informàtic amb les obres presentades en format digital per tal d‘incorporar-les a l’arxiu i facilitar la seua difusió posterior.

 OBRES: Cada participant podrà presentar un màxim de 3 obres per cada categoria (fotografia blanc i negre i fotografia color), que no han d’haver estat premiades en cap altre concurs fotogràfic. Fonèvol es reserva el dret a reproduir i difondre totes les obres participants.

ENVIAMENTS: Es faran per correu o personalment a: Fonèvol: Club d’Amics de la UNESCO, C/ Cid, 12 03803, Alcoi

TERMINI D’ADMISSIÓ: Començaràel 1 de setembre i finalitzarà el 19 de setembre de 2014. Les obres enviades per correu certificat es consideraran presentades en la data de formalització del certificat.

JURAT: Estarà compost per persones relacionades amb els camps de la fotografia, de les arts plàstiques, del món associatiu femení o de la participació de les dones en la festa d’Alcoi.

REUNIÓ DEL JURAT: el jurat es reunirà per elegir els premis el divendres 26 de setembre de 2014, a les 20 h de la vesprada. L’acte, a porta oberta, tindrà lloc en la seu de Fonèvol.

EXPOSICIÓ I LLIURAMENT DELS PREMIS: Les obres presentades s’exposaran en el Club UNESCO (C/ Cid, 12

Alcoi) del 3 al 31 d’octubre de 2014. Si per la quantitat d’obres presentades no fóra possible incloure-les totes en l’exposició, l’organització en faria una selecció. El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 3 d’octubre, a les 20,15 h, coincidint amb l’acte d’inauguració de l’exposició.

 DEVOLUCIÓ D’ORIGINALS: Les fotografies no premiades es recolliran el divendres 31 d’octubre de 2014. Les fotografies no recollides es consideraran una donació a Fonèvol.

Nota: La participació en aquest concurs suposa la total acceptació de les seues bases; qualsevol cas imprevist serà resolt a criteri de l’organització.

PREMIS: FOTOGRAFIA BLANC I NEGRE 1r Premi 200 euros. 2n Premi: 100 euros. FOTOGRAFIA COLOR: 1r Premi 200 euros. 2n Premi: 100 euros.

Les obres premiades, així com el dret a reproduir-les, quedaran com a propietat de Fonèvol. Cap participant no podrà obtenir més d’un premi per modalitat.

Organitza: Fonèvol Col.laboren:Agrupació Fotogràfica Alcoiana, Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi

 

Font: FONÈVOL


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *