foradia subscriutegrat

El pont de Sant Jordi l’assignatura pendent

El PP proposa que el Pont de Sant Jordi entre en el pla d'inversions de la Diputació. La Diputació d'Alacant ha aprovat un pla d'inversions per a tota la província que ascendeix a 31 milions d'euros. Pastor creu que és possible ajustar un projecte tècnic a les possibilitats d'inversió que ofereix el pla de la Diputació.

pont de sant jordi

El pont de Sant Jordi està molts anys a l’espera d’una rehabilitació./lesmuntanyes.com

Alcoi percebrà dins d’aquest pla 420.000 euros que hauran de ser invertits en 2014. Des d’el PP insten al govern al fet que estudie la rehabilitació del Pont de Sant Jordi com a projecte susceptible de ser inclòs en aquest pla d’inversions. El recentment aprovat pla d’inversions possibilitarà que la Diputació d’Alacant assumesca el 100% del cost dels projectes que li presente l’Ajuntament d’Alcoi per import màxim de 420.000 euros. El tope subvencionable per projecte ascendeix a 240.000 euros, de la qual cosa es dedueix que no podrà materialitzar-se tota la inversió en un sol projecte.

Des del PP d’Alcoi valoren de manera molt positiva la inversió de l’entitat provincial a Alcoi, al mateix temps que li demanen al govern local que estudie la possibilitat d’ajustar el projecte de rehabilitació del Pont de Sant Jordi perquè siga una de les inversions previstes.

El Portaveu del PP, Fernando Pastor, ha comunicat que “és una oportunitat magnífica per intentar escometre una assignatura pendent com és la rehabilitació del Pont de Sant Jordi”.

Aquesta obra encaixaria a les bases del pla provincial d’inversions, ja que un dels condicionants és que les obres que s’escometen no generen més despesa o manteniment posterior. És a dir, no pot abordar-se la construcció d’una biblioteca o un pavelló poliesportiu, ja que aquest tipus d’infraestructures ocasiona més despesa als consistoris una vegada finalitzades les mateixes.

A més, segons Pastor “la rehabilitació del Pont de Sant Jordi és una obra que estaria ben vista per tots els alcoians, no es tracta d’una obra que beneficie a un barri de la ciutat en detriment d’un altre, el Pont de Sant Jordi és de tots els alcoians”.

Ja finalment destacar que els populars alcoians es mostren satisfets de la iniciativa que la Diputació d’Alacant ha aprovat i que permetrà, en moments de dificultat financera per part dels municipis, que aquests puguin escometre infraestructures i inversions finançades al 100%.

Font: Grup Municipal Popular


Una resposta de El pont de Sant Jordi l’assignatura pendent

  1. […] Al final, la postura del PP és la que ha prevalgut. Hi haurà rehabilitació del Pont de Sant Jordi amb càrrec als fons del Pla d’Inversions de la Diputació i es descarta la fórmula del taller d’ocupació. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *