foradia subscriutegrat

Les iniciatives del PP marquen l’agenda del govern

La decisió de rehabilitar el Pont de Sant Jordi amb fons de la Diputació d'Alacant o l'inici de la campanya de neteja de grafits són dos exemples de les iniciatives sol·licitades pel PP i que, en aquests moments, formen part de l'agenda del govern municipal.

grafiti 1

A mitjan abril, gens més conéixer-se el Pla d’Inversions de la Diputació d’Alacant, el PP proposava que la Rehabilitació del Pont de Sant Jordi s’inclogués com un dels projectes a executar amb càrrec a l’entitat provincial.

Des del govern municipal es qüestionava tal iniciativa, ja que tenien al cap altres projectes. Més tard, el govern va anunciar que el Pont sí que seria un dels projectes, però que es combinaria amb un taller d’ocupació. El PP va manifestar la seua disconformitat per entendre que aquesta obra no havia de ser realitzada per gent que es forma en un ofici en la mateixa obra, que havia d’encarregar-se d’això una empresa especialitzada.

Al final, la postura del PP és la que ha prevalgut. Hi haurà rehabilitació del Pont de Sant Jordi amb càrrec als fons del Pla d’Inversions de la Diputació i es descarta la fórmula del taller d’ocupació.

Campanya anti-grafitis

En un altre ordre de coses, el PP va denunciar fa unes setmanes la proliferació de pintades i grafitis per tots els barris de la ciutat. Apuntaven en el PP que la plaga de grafits havia arribat fins a monuments i edificis patrimonials. Per part del govern la resposta inicial era que no hi havia diners per escometre una campanya de neteja de grafits. En el PP s’insistia i no s’entenia com el govern podia treure pit d’haver generat un superàvit de dos milions d’euros i ser incapaços de poder mantenir neteja la imatge de la ciutat.

El PP va presentar en el Ple del passat dilluns un prec en aquesta línia que va ser acceptat pel govern municipal. Avui mateix, operaris del servei de neteja procedien a la retirada d’un dels grafits que afecta l’església del Sant Sepulcre.

Per tot això, el Portaveu del PP, Fernando Pastor, ha comunicat “estem satisfets de veure com la proposta del PP, encara que al principi sempre ens posen pegues, acaben tirant endavant i formant part d’agenda del govern”. En aquest sentit, Pastor ha afegit “l’oposició no solament està per criticar, també està per demostrar que té bones idees, i aquests exemples tan recents evidencien que el govern funciona amb les idees del PP”.

Font: Grup Municipal Popular


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *