foradia barnasants

Guanya la Solidaritat en el Trail d’Alcoi

Una prova atlètica solidària per EQUIPS i que com en la seua edició anterior es van destinar els seus ingressos a la lluita contra el Càncer i a l'ajuda de familiars i malalts afectats per aquesta malaltia. L'important repte (48 km).

trail

Tots els atletes abans de començar la cursa amb el crit solidari “posa’t el nas”./ lesmuntanyes.com

 

Els Amigues i amics: amants de les curses i els amants de les muntanyes van tindre a possibilitat de combinar tots dos elements des de l’àmbit de la Solidaritat!

Van participar vora 600 atletes en la segona edició del “TRAIL SOLIDARI CIUTAT D’ALCOI”, una prova atlètica solidària per EQUIPS i que com en la seua edició anterior es van destinar els seus ingressos a la lluita contra el Càncer i a l’ajuda de familiars i malalts afectats per aquesta malaltia. L’important repte (48 km): travessar muntanyes per senders i pistes, boscos i rius, ponts i túnels… Tot un espectacle natural aon poder desenvolupar el costat més solidari.

La cursa va passar entre dos Parcs Naturals, Parc Natural de la Font Roja i Parc Natural de la Mariola, d’alt interés botànic i natural. L’esforç i l’esperit aventurer el van compartir amb els companys de cursa, van tindre la satisfacció de recórrer espais naturals d’alt valor ecològic i poder ser feliç fent el que més ens agrada.

El motiu pels quals van participar són distints per cadascú en els 600 atletes, donçs van participar per una causa solidària a benefici de la lluita contra el càncer. Junts per córrer en la nostra terra i gaudir d’aquest bell esport i de la solidaritat.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *