foradia subscriutegrat

El col·legi Sant Vicent de Paúl lliura un xec a l’Associació SOLC

• La comunitat educativa del col·legi Sant Vicent de Paúl s'ha bolcat en els últims mesos amb la realització d'un calendari solidari a benefici de l'associació Solc • Al calendari apareixen fotografiats tots els alumnes del centre, des d'infantil fins als cicles formatius

calendari solc lliurar xec

Ahir, dijous 21 de gener es va fer lliurament d’un xec de 1.530 euros per part els membres de l’equip directiu del col·legi a la presidenta de l’associació SOLC i les finalitats de la qual es destinaran al “projecte de prevenció i sensibilització social del càncer”.

Per a la realització de les fotografies s’ha comptat amb la col·laboració d’Emilio Jareño i gràcies a ell, la qualitat del calendari ha augmentat notablement. Al calendari apareixen fotografiats tots els alumnes del centre, des d’infantil fins als cicles formatius.

El col·legi Sant Vicent de Paúl vol donar les gràcies a les famílies del centre que amb el seu suport han fet possible que aquesta activitat es realitze, i també volen agrair el treball que SOLC fa en benefici de la societat Alcoiana, i comarca, i particularment de les persones que pateixen càncer.

Així mateix, agraïxen a totes les persones que, amb la compra d’aquest calendari i el seu esforç, han fet possible una vegada més, que el valor de la solidaritat estigui present en el nostre dia a dia i a més agrair als mitjans de comunicació la difusió que han fet de la iniciativa.

calendario san vicente paul alcoi

La comunitat educativa de les conegudes Paules, convençuts que educar s’educa amb l’exemple, i impulsa’n durant tot l’any accions d’aquesta naturalesa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *