foradia subscriutegrat

1 de Maig Dia dels Treballadors

Concentració al Passeig de Cervantes a les 9:30 h. Gaudirem d’un esmorzar, el sindicat posa la beguda, la coca i l’aigua-sal. Hi hauran parlaments, lectura de poemes, i a més a més musica ambiental fins les 11:30 h. Hora que marxarem tots junts en manifestació fins la Plaça de dins.

1demaig

L’1 de Maig es el Dia Internacional dels Treballadors i es una festa a tot el món./ lesmuntanyes.com

Des de la CGT d’Alcoi (Confederació de  Treballadors del País Valencià) volem fer-vos partícips de la celebració del PRIMER DE MAIG, FESTA DEL TREBALL. L’1 de maig sempre ha d’ésser un dia reivindicatiu i de reconeixement de la lluita com a garantia dels drets: al treball digne; amb una jornada laboral que faça possible conciliar el treball obligatori amb la vida social; per un salari i prestacions socials suficients, tant quan es té treball i també quan no se’n té; per unes pensions adequades per a viure amb dignitat; per la llibertat sindical i de negociació col·lectiva, etc…

La celebració d’aquest primer de maig 2014 aplegant-nos totes i tots, a l’acte que s’ha programat a Alcoi, us convidem a participar L’1 de Maig amb la nostra organització, a la CONCENTRACIÓ que farem al Passeig de Cervantes a les 9:30 h. Gaudirem d’un esmorzar, el sindicat posa la beguda, la coca i l’aigua-sal. Hi hauran parlaments, lectura de poemes, i a més a més musica ambiental fins les 11:30 h. Hora que marxarem tots junts en manifestació fins la Plaça de dins.

Volem animar-vos a que participeu en aquesta festa del treball, lúdica i reivindicativa, amb nosaltres. Defensant una nova societat en la que creiem, basada en la Llibertat i la Justicia Social.

Pel repartiment del treball i la riquesa. Ja n’hi ha prou de corrupció. Ja n’hi ha prou de repressió.

Font: Secretariat permanent de CGT- Alcoi.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *