foradia subscriutegrat

Lliurament de 50 diplomes de les ajudes de dinamització econòmica

• Lliurament dels diplomes de les ajudes Inmpuls i al comerç d'Alcoi a més de 50 projectes, amb una quantia econòmica superior als 110.000 euros • El Govern ha creat, a més, unes ajudes específiques per a implantar negocis al Centre històric, que també ha permés a 16 projectes rebre ajudes


Lliurament dels diplomes de les ajudes Inmpuls i al comerç d’Alcoi a més de 50 projectes, amb una quantia econòmica superior als 110.000 euros. L’acte de lliurament ha sigut realitzat per part de l’alcalde Toni Francés, la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, i el regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia.

42 d’aquestes són ajudes Inmpuls dividides en tres línies de finançament: el programa @emprendre, que contempla 19 ajudes; @micro, amb 14 projectes subvencionats; i @arrendalcoi, amb la que es finançaran 9 projectes.

Per altra banda, aquest any, a més de les ajudes Inmpuls, el Govern ha creat unes ajudes, a través de la regidoria de Comerç, específiques per a implantar negocis al Centre històric, que també ha permés a 16 projectes rebre ajudes en dues línies: l’obertura del negoci i l’adequació del local comercial.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *