foradia pressupostparticipatiualcoi

Nova edició de la Nit Solidària d’Alcoi

La 2ª edició d'aquesta iniciativa es donarà cita el pròxim 28 de març en el Restaurant Lolo. Enguany, s'esperen superar els 5500€ de recaptació i els 220 assistents de la passada edició.

nochesolidariaLa Nit Solidària d’Alcoi es tracta d’un esdeveniment solidari, que des de la seva 1ª edició el passat any, s’està convertint en imprescindible en la nostra ciutat. La trobada està organitzada per El Rotary Club d’Alcoi, l’Associació de Joves Empresaris (Jovempa) del Alcoià, Comtat i Foia de Castalla i Amics de la Salut. A més, compta amb el suport de diversos esportistes, artistes i col·laboradors d’Alcoi, comarca i Espanya, que s’han bolcat amb la causa.

En aquesta 2ª edició, el lema escollit és “¡Entre tots ho aconseguirem!” S’esperen superar els 5500€ de recaptació i els 220 assistents de la passada edició. També, col·laboren i patrocinen diverses persones jurídiques o físiques, donant diners, objectes, obres, materials diversos o col·laborant en l’organització de l’esdeveniment.

En aquesta edició l’objectiu és recaptar fons per a finançar projectes de les següents ONGs:

  • SOLC – Associació d’ajuda en el Tractament del càncer L’Alcoià – El Comtat
  • AECC – Associació Espanyola contra el Càncer
  • AFA – Associació d’Amics i Familiars de malalts d’Alzheimer
  • ASPROMIN – Associació Pro Minusvàlids Psíquics d’Alcoi
  • CÀRITES Alcoi
  • AVANÇAR – Persones amb diversitat funcional
  • Aliments per a la pau en el món

L’esdeveniment tindrà lloc en el Restaurant Lolo el próxim dissabte 28 de març a les 21 h, i estarà dinamitzat per diverses actuacions.

La Nit Solidària consolidada com a projecte solidari, implantat en la societat alcoiana, seguirà amb esdeveniments puntuals, la recaptació econòmica dels quals o de material es destine a una associació o col·lectiu amb accions solidàries.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *