lasarga mediamborganica

Antonio sobre les noves eleccions: “Jo crec que ara està tot més definit”

• Parlem amb els veïns i veïnes d’Alcoi • Educació pública i concertada, a més d'això, aprofitem per a preguntar-los sobre l’actualitat política. Avant amb Antonio

Hem sabut per la Conselleria d’Educació que per al pròxim curs La Conselleriad’Educació ha anunciat que el CEIP El Romeral i el CEIP Miguel Hernández comptaran amb una línia d’infantil més en el curs 2016-2017, les que van ser suprimides per al curs 2015-2016.

Per altra banda la possible eliminació de dues unitats de dos centres escolars concertats. Per aquest motiu recentment es va celebrar una manifestació a la qual van assistir centenars de persones de tot el País Valencià en contra de la decisió de Conselleria i a favor del dret a decidir el tipus d’educació dels xiquets. Volem comentar aquest fet amb els veïns i veïnes d’Alcoi.

A més d’això, aprofitem per a preguntar-los sobre l’actualitat política. Avant.

el poble es savi antonio

Jo ja no sóc partidari del PSOE, crec que hem de ser més dràstics per canviar la situació que tenim”.

A Antonio li pareix perfecte el transvasament d’escoles concertades infantils a públiques: “el canvi de govern autonòmic s’ha notat. El principal avantatge que veu sobre l’escola pública és que “és un servei que redunda sobre els ciutadans. Mentre que la resta, jo crec que està un poc més castigada, els professors estan més pressionats i més condicionats”.

Antonio, quan era xicotet, estudiava a l’Uxola, “llavors era un altre règim polític, si tenies diners te n’anaves a un col·legi privat i si no a un públic. Les classes eren de 45 i 50 alumnes. El que més interés demostrava era el que era ajudat, i la resta, d’alguna forma era abandonada a la seua sort. Jo sempre tindré el dubte si podria haver seguit estudiant o no, no havia un tracte personalitzat”.

Per altra banda, sobre les pròximes eleccions generals. Antonio opina que la correlació de forces entre els quatre partits majoritaris que va eixir en les anteriors eleccions era molt complicada: “en general no sé si el fet que no hagen arribat a cap acord ha sigut positiu o negatiu. Jo crec que ara està tot més definit. Segurament la gent té les coses ara més clares que abans. Jo, particularment, tinc la mateixa opinió que fa quatre mesos”.

En qualsevol cas, Antonio opina que no té mot clar si va a variar molt el resultat respecte de les anteriors eleccions: “el PP es quedarà més o menys igual de vots, on canviarà serà en l’esquerra. Crec que faran falta coalicions, com la d’Esquerra Unida, Podemos i la resta. Jo ja no sóc partidari del PSOE, crec que hem de ser més dràstics per canviar la situació que tenim”.

 

Font: Rodrigo./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *