foradia subscriutegrat

El Partit Popular d’Alcoi prepara el 25M

Rafael Miro, va manifestar que “la gent ha de ser molt responsable a l'hora de dipositar el vot" (...) La campanya ve marcada per la crisi que ha viscut, i segueix vivint, Europa.

partit popular alcoi

Militants i regidors populars no es van voler perdre la tradicional pegada de cartells./ lesmuntanyes.com

La nit del dijous el Partit Popular d’Alcoi va iniciar la campanya de les eleccions Europees del 25 de maig. Amb un destacat nombre de militants, així com amb la diputada nacional, Amparo Ferrando, la diputada autonòmica, Trini Miro, i el diputat provincial, Javier Sendra i els membres del grup municipal d’Alcoi.

La campanya ve marcada per la crisi que ha viscut, i segueix vivint, Europa, des de fa gairebé sis anys. Els partits que es presenten al Parlament Europeu i el Partit Popular han començat amb crides a acudir a votar i lluites contra l’abstenció, més l’encara tradicional pegada de cartells.

El President del Partit Popular a Alcoi, Rafael Miro, va manifestar que la gent ha de ser molt responsable a l’hora de dipositar el vot, i ha de saber que l’únic projecte que en aquests moments pot treballar per Espanya, per la Comunitat i per Alcoi a Europa és el Partit Popular”.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *