foradia cdturisme

Dinar de Germanor dels candidats d’Esquerra Unida País Valencià

Esquerra Unida del País Valencià presenta els seus càrrecs comarcals autonòmics i locals al I Dinar de Germanor • El dinar va contar també amb la presència dels candidats autonòmics de la comarca Paco Agulló serà el Número 3 a les Corts Valencianes per Alacant • L’acte va transcórrer amb tota normalitat, a més dels candidats autonòmics i locals van haver molts afiliats i simpatitzants que van gaudir d’aquest dia festiu

candidats esquerraunida eleccions 2015

Es va presentar a Muro de l’Alcoi les candidatures locals i autonòmiques Esquerra Unida País Valencià de les Comarques de l’Alcoià, Comtat, Foia de Castalla el diumenge 29 de març, en el I DINAR DE GERMANOR D’EUPV COMARCAL on van estar presents els Candidats cap de llista de la província d’Alacant Esther López i el candidat a la presidència de la Generalitat Ignacio Blanco junt a una cinquantena de d’afiliats i simpatitzants.

Ignacio Blanco candidat a la presidència de la Generalitat van incidir en la necessitat d’un canvi social des de la base sent que EUPV és eixe canvi necessari, a més d’incidir en les polítiques que desenvoluparan al governar en la Generalitat com seria el canvi del sistema educatiu assenyalant “apostar per una educació pública i de qualitat, incloent açò la construcció del col·legi El Bracal de Muro com una prioritat” i el determinar com a fonamental el regenerar el teixit industrial mitjançant inversions intel·ligents com el tren Xativa-Alcoi i incidia en “evitar la destrucció del nostre entorn evitant l’ATE de la Canal”.

El dinar de Germanor d’Esquerra Unida País Valencià va contar també amb la presència dels candidats autonòmics de la comarca Paco Agulló serà el Número 3 a les corts Valencianes per Alacant i Rubén Navas, Número 7.

I amb representants d’Esquerra Unida País Valencià de totes les candidatures a les eleccions locals de la Comarca, de Muro va estar tota la llista al complet encapçalada per Francesc R. Valls, també d’Onil va estar present la candidata Vero Vilchez , d’Ibi el Nº 2 Roberto Martínez, i de Castalla va estar el cap de llista Rubén Navas i altres membres de la candidatura.

La cap de llista de la província d’Alacant Esther López va incidir en el dret a la vivenda, en el dret de la gent dependent i amb discapacitat de rebre els servicis necessaris i la oposició ferma contra el repagament de la dependència i el de la discapacitat, també va defensar la figura d’Ovidi Montllor i la necessària defensa de la nostra cultura.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *