foradia subscriutegrat

El PP presenta els cinc primers llocs de la llista electoral

Els cinc primers candidats de la llista municipal pel 24 de maig 2015 del Partit Popular: Eduardo Tormo Matarredona, Amalia Payá Arsís, Ignacio Palmer González, Rosana Satorre Tomás, encapçalada per Rafa Miró, la candidatura del PP vol combinar renovació, experiència i joventut

partit popular

Amb paraules de “regeneració i experiència” s’han presentat el cinc primers llocs de la candidatura del Partit Popular.

El Partit Popular d’Alcoi ha emés un comunicat donant a conéixer les cinc persones que encapçalaran la candidatura a les pròximes eleccions locals del 24 de maig 2015. “Aquestes cinc persones reuneixen experiència en la gestió i al mateix temps representen la renovació que necessiten els ciutadans per tornar a creure i il·lusionar-se en un nou projecte de ciutat”.

Encapçalada per Rafa Miró, la candidatura vol combinar renovació, experiència i joventut. La componen alcoians compromesos amb la seua ciutat que assumeixen el ferm compromís de treballar per i per a tota la ciutadania.

  • 1. Rafa Miró PascualEnginyer Tècnic Industrial, especialitat mecànica. Professor de formació professional i empresari. En l’actualitat Director General d’Ocupació de la Generalitat Valenciana, anteriorment Secretari Autonòmic de Cultura.
  • 2. Eduardo Tormo MatarredonaEnginyer en Obra Pública. Funcionari, Tècnic superior a l’Ajuntament d’Alcoi.
  • 3. Amalia Payá ArsísDiplomada en Ciències Empresarials. Empresària.
  • 4. Ignacio Palmer González. Llicenciat en Administració i direcció d’empreses. Actualment responsable de la dinamització dels parcs naturals Font Roja i Serra de Mariola.
  • 5. Rosana Satorre TomásLlicenciada en Medicina. Metge d’atenció primària al centre de salut La Fàbrica.


animalcoi

Una resposta de El PP presenta els cinc primers llocs de la llista electoral

  1. Tots funcionaris? ha dit:

    De 5, 4 funcionaris o que viuen directament de l’administració. Poca pluralitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *