foradia cdturisme

Campanya de control de plagues a Alcoi

• L’objectiu és combatre les plagues d'insectes com la ‘mosca negra’, rosegadors, mosquits i la processionària de pi. • Els treballs s'iniciaren al clavegueram del barri de Batoi i actualment s'ha estat treballant a la piscina municipal de Caramanxel


Campanya de control de plagues estival a Alcoi. L’objectiu és combatre les plagues d’insectes com la ‘mosca negra’, rosegadors, mosquits i la processionària de pi.

Els treballs s’iniciaren al clavegueram del barri de Batoi i actualment s’ha estat treballant a la piscina municipal de Caramanxel. En concret s’està tractant el circuit d’aigua de la piscina per prevenir l’aparició de brots de legionel·la. A la zona verda circumdant s’està actuant per evitar la proliferació de simúlids, espècie coneguda popularment com a ‘mosca negra’.

Altra de les espècies a combatre és la processionària del pi, per a la qual s’han d’instal·lar trampes cada any de manera ininterrompuda. Les trampes es col·locaran a mitjans de juliol, abans de l’inici del període de vol de l’espècie. Vora trenta punts de la ciutat seran tractats.

L’empresa encarregada del tractament té previst el següent programa d’actuacions per al mes de juny:

  • Setmana del 4 al 8: Zona Alta i Centre entre els rius Riquer i Serpis.
  • Setmanes de l’11 al 22: Batoi, Santa Rosa i Eixample entre els rius Riquer i Benissaidó.
  • Setmana del 25 al 29: Zona Nord entre els rius Benissaidó i Serpis.
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *