foradia subscriutegrat

22 Maig al Principal Jordi Sebastià i Mònica Oltra

L'acte central de la campanya es realitzarà el proper dijous 22 de Maig al Teatre Principal d'Alcoi i contarà amb la presència de Jordi Sebastià i de Mònica Oltra.participació de membres del Bloc Alcoi.

bannerFB1

L’acte central de la campanya a Alcoi es realitzarà el proper dijous 22 de Maig al Teatre Principal d’Alcoi, i contarà amb la presència de Jordi Sebastià com a Candidat al Parlament Europeu per Compromís, i de Mònica Oltra, Diputa a les Corts Valencianes així com la participació de membres del Bloc Alcoi.

Considerem que la Unió Europea ha de prendre accions decidides i que no poden esperar per acabar amb el drama social que avui en dia estem patint. Europa s’està trencant perquè estan enfrontant les poblacions del sud contra les del nord, quan tots els pobles són víctimes de l’austericidi. No podem permetre una Europa on es trenque el principi de solidaritat i d’igualtat. Volem una Europa que pose les persones al centre de les seues preocupacions.

Reclamem una nova Carta dels drets fonamentals socials per a garantir educació, sanitat, justícia i medi ambient per a tots i totes, incloses les persones migrants. Prioritzem la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i impulsarem la defensa de la renda bàsica universal, així com una cartera de serveis socials mínims per a facilitar l’autonomia personal i la integració de les persones amb diversitat funcional física i/o psíquica. El desenvolupament personal i social necessita recolzar-se en la cooperació, la integració i l’ajut mutu, que han esdevingut valors de ciutadania.

David Abad assegura que: “A través de la coalició electoral #Primavera Europea, que lidera Compromís, el País Valencià tindrà veu al Parlament Europeu. És més, durant aquests dies treballarem amb el convenciment que el nostre candidat, Jordi Sebastià, és tota una garantia per portar els valors de Compromís a Europa”.

Les eleccions del 25 de maig al Parlament Europeu, Compromís es presenta en la coalició #Primavera Europea, juntament amb Equo, la Chunta Aragonesista i la plataforma PARTICIPA i altres.

quisocEm dic Jordi Sebastià i Talavera i vaig nàixer el 1966 a Burjassot, una ciutat de vora 40.000 habitants de l’àrea metropolitana de València (a la comarca de l’Horta Nord). A més, des de 2011 tinc el privilegi d’ostentar l’alcaldia del meu poble per Compromís.

Sóc escriptor, periodista i professor de Periodisme en la Universitat de València. A més, em vaig llicenciar en Filologia Hispànica i en Filosofia i sóc Bacharel en Filologia Portuguesa, llengua de la qual també sóc traductor. Parle valencià-català, castellà, portugués, anglés, francés i una miqueta d’àrab i italià. Vull que vingues amb mi perquè, en definitiva, allà on està Compromís estàs tu. Vull ser la teua veu en Europa. Vull treballar colze a colze amb tu. T’apuntes a viure una Primavera Europea?

Perquè vull que vingues amb mi a fer visible el País Valencià a Europa. Perquè volem una Europa dels Pobles que promoga la seua diversitat cultural, lingüística i nacional, que la faça seua com una de les seues principals virtuts. I que siga una Europa forta en la defensa dels Drets Humans i del Medi Ambient per tot arreu del món.

 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *