foradia subscriutegrat

Alcoi preparat en segona volta per les Eleccions Generals 26-J

• Els 21 col·legis electorals instal·lats a Alcoi obriran a les 9 del matí fins a les 20 hores del diumenge 26 de juny i podeu votar en 176 urnes de les 88 taules electorals

Demà 26 de juny els alcoians i alcoianes estan convocats a les urnes en segona volta per triar entre el bipartidisme de sempre o optar pels partits emergents que han irromput en el panorama polític.

A la jornada electoral d’aquest diumenge, un total de 47.595, alcoians i alcoianes (46.496) i residents a l’estranger (930), estan cridats a les urnes, segon les dades del ministeri de l’Interior, per l’elecció del Congrés dels Diputats, la cambra baixa del parlament de 350 escons, i el Senat, 208 escons.

A les 9 del matí, obriran les portes els vint-i-un col·legis electorals amb 88 taules i a les 20h. es tancaran, per començar el recompte de vots. Alguns dels últims sondejos publicats en vespres dels comicis concedeixen al PP un empate tècnic amb Unidos Podemos, després el PSOE, i Ciutadans.

Participen un total de 792 persones  entre els presidents, vocals i dos suplents per a cada càrrec de les 88 taules. La Junta Electoral ha acceptat 141 al·legacions dels membres de les meses per a no poder estar al procés electoral i hi ha denegat 11 motivacions. El cens electoral es pot consultar en https://www.alcoi.org/censo/consulta.asp.

Recordem que és necessari portar algun dels carnets oficials que ens identifiquen: el DNI, passaport, permís de conduir, o targeta d’identitat d’estranger.

Prop d’un centenar de funcionaris locals treballaran perqué les eleccions nacionals puguen realitzar-se amb normalitat. La regidora de Règim Jurídic, Lorena Zamorano, explica “L’Ajuntament, com l’administració més propera, tornen a participar amb tot el necessari per a que els ciutadans puguen exercir el seu dret al vot el proper diumenge”. 

En les últimes eleccions del 20D, la participació en Alcoi va ser del 78,14% enfront a la mitjana nacional que se situava en el 73,2%.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *