foradia cdturisme

El Pirata Pataxula a l’Àgora

Es tracta de la presentació a Alcoi del llibre disc del cantant Bertomeu, les divertides aventures musicades del pirata Pataxula.

cartell Alcoi bo

Recomanat per a xiquets a partir de 3 anys./

Divendres 23 de maig, a les 18:30, a l’Àgora d’Alcoi, hi ha el concert infantil El pirata Pataxula. Es tracta de la presentació a Alcoi del llibre disc del cantant Bertomeu, les divertides aventures musicades del pirata Pataxula.

El llibre-disc El Pirata Pataxula en El tresor del monstre, amb música i lletra de Bertomeu i dibuixos d’Empar Bou, Compta amb un CD amb l’àudio del conte i les cançons. El primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula amb la seua tripulació va ser el tresor del monstre. Quina mala sort!  Però era el que deia El Llibre dels mapes… En aquest llibre trobaràs una història sobre el valor de l’amistat i el respecte a la diferència. Duu un cd amb el conte dramatitzat i les següents cançons: Cançó del pirata Pataxula, Cançó dels Pirates, Cançó del llibre dels mapes, Cançó de la cova, Cançó de les pirates i Cançó del monstre.

El concert, d’entrada lliure (recomanat per a xiquets a partir de 3 anys), està organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntamen d’Alcoi. L’activitat forma part del cicle d’animacions a la lectura que desenvolupa la Coordinadora amb el nom de “Vine al centre de la Fantasia”, una iniciativa per aproximar la lectura als més menuts, en què també participen Llibreria Llorens i la tenda de regals La Caixa Màgica. Fins ara, s’han presentat els treballs de Dani Miquel, A Nadal un pas de pardal, de Jordi Raül Verdú, L’elixir de la Vall de Rojariola, de Francesc Gisbert, La Maria no té por i de Xaro Navarro, Els contes d’animalets i animalots.

L’acte s’inscriu, a més a més, en les activitats prèvies a la Trobada d’Escoles Valencianes que tindrà lloc el 7 de juny a la localitat d’Onil.

També hi ha un vídeo, editat per Bullent: ací teniu l’enllaç El Pirata Pataxula

Font: Coordinadora pel Valencià


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *