lasarga ajualcoitel

Torna el Moniàtic a Alcoi

• Torna el Moniàtic a Alcoi, i ho fa amb tres d'activitats i concerts a tres espais diferents de la ciutat, tot amb entrada gratuïta, els dies 21, 22 i 23 de setembre. • Amb l'actuació de Tumba Swing, Tankats, Sang d'Orxata, Presas del Produkto, Balder Becos, Retraseres, Zeta-A, Mi Sostingut, Monserrat, Wild Ripple i Desi.

Torna el Moniàtic a Alcoi, i ho fa amb tres d’activitats i concerts a tres espais diferents de la ciutat, tot amb entrada gratuïta. Aquest festival organitzat per diverses organitzacions cíviques i culturals de la ciutat, s’anuncia encapçalat pel lema “Tots venim del mateix lloc. Cultura sense fronteres” i celebra la seua novena edició.

El Moniàtic 2017 arranca amb l’acte de presentació que es realitzarà aquest dijous 21 a les 20 h al Pub L’escenari (Pça. Concòrdia Nº2) amb el concert de TUMBA SWING. El projecte en solitari de Don Rogelio (cantant dels AULLIDO ATÓMICO) remet al blues i el rock & roll més primitius.

Divendres 22 a partir de les 20h el comboi es trasllada a la fàbrica de cervesa artesanal LLUNA C./ Barranc de na lloba Nº31). Allí tindrem els concerts de TANKATS i SANG D’ORXATA, dos grups emergents de l’escena local que realitzen un rock festiu i reivindicatiu en valencià. Per a tancar la vetllada, des d’Almussafes les PRESAS DEL PRODUKTO soltaran tota la descàrrega punk amb lletres de crítica social.

La triada festera es tancarà el dissabte 23 al solar del carrer Sant Rafael (a la zona del Partidor), un espai que el Moniàtic recupera del seu desús i on es desenvoluparà el dia gran del festival. Entre les 18h i la 1h, passaran set propostes diferents, confeccionant un cartell eclèctic característic d’aquesta cita anual.

  • BALDER BECOS encetarà la jornada presentant el seu segon treball “another point of view” que remet al rock alternatiu dels 90.
  • Seguit els RETRASERES i el seu divertit Punk Rock vingut des de València de segur que farà moure l’esquelet del personal i riure amb les lletres del seu celebrat disc “Músicas para hacer el amor“.
  • El rap també estarà present a la programació. L’artista alcoiana ZETA-A i la seua mordaç rima vindran guiades pels beats de DJ SAICO.
  • Des de la comarca de La Ribera MI SOSTINGUT i la seua psicodèlia encisaran a totes les orelles de “la constel·lació psoriasi“.
  • Ja entrada la nit, vinguts des de diferents parts de la geografia (Logronyo, Madrid, Alacant i Altea) el quartet MONSERRAT presentarà el seu esperat segon disc “Navega” farcit de melodies i paisatges sonors.
  • Després el Rock lisèrgic de WILD RIPPLE ens farà viatjar per la seua contundent proposta que ha recollit tan bones crítiques.
  • Per a tancar la nit, l’electrònica del mestre binari DESI (l’autor de “Híbridos“) ens delectarà amb la seua jarana cinemàtica.

I per als que encara tinguen ganes de més, hi haurà una post-festa al pub Bad Voodoo (C./ Joan de Joanes Nº1).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *