foradia subscriutegrat

PSOE critica al PP qui no ha fet gens pels recursos hídrics

El PSOE defensa la necessitat d'un Pla de reutilització d'aigües depurades per reconvertir terrenys de regadiu i de secà en reg per degoteig. Durant els últims anys el PP no ha fet gens per solucionar els problemes hídrics d'aquesta Comunitat.

20130516_122006

Jaume Pascual./

 

Jaume Pascual:Hem de lluitar pel manteniment d’una agricultura, principalment la d’interior, mediambiental, de manteniment de població i font de riquesa per a aquests municipis que no tenen una altra activitat econòmica”

El Grup Socialista de la Diputació d’Alacant ha apel·lat a la importància de la participació en aquestes Eleccions Europees per intentar que “des de les administracions locals, provincials, autonòmiques i estatals es faça una crida a la UE perquè realitze inversions de reconvertir i reutilitzar aigües que tenim en els nostres municipis en suport a l’agricultura i a l’economia rural de la nostra província”.Jaume Pascual ha recordat que “durant els últims anys el PP no ha fet gens per solucionar els problemes hídrics d’aquesta Comunitat i més concretament de la província d’Alacant”. I ha assenyalat que “des del PSOE ja fa anys que estem defensant en les institucions, tan locals, com a provincials i autonòmiques la necessitat d’un Pla de reutilització d’aigües depurades per reconvertir els terrenys de regadiu i també els de secà en reg per degoteig a través de reutilitzar les aigües de les depuradores”. I s’ha referit a aquestes aigües com a “maixements que tenim en els nostres municipis i que podrien tenir una gran utilitat per a l’agricultura”.

Pascual ha explicat que “tenim una agricultura, principalment la d’interior, una agricultura mediambiental, de manteniment de població i font de riquesa per a aquests municipis que no tenen una altra activitat econòmica”.

Per tant el diputat socialista ha assenyalat que “continuarem defensant que la Diputació, la Generalitat i el Govern d’Espanya tramite les ajudes necessàries a la Unió Europea sabent que poden fer anuncis que després no es convertesquen en realitat perquè els fons de la Unió Europea han de tenir una aportació de les administracions provincials, autonòmiques i estatals. Aquestes són les que estan fallant i s’escuden dient que no arriben fons europeus”.

Font: Grup Socialista de la Diputació d'Alacant


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *