foradia subscriutegrat

Zulima Pérez: “són necessàries institucions europees fortes, més democràtiques i eficaces”

El 26 de maig • Eleccions Europa 2019 • Zulima Pérez, sotssecretària d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, ens parla de les opcions polítiques i els candidats que millor podrien representar els interessos de la ciutadania i del territori

El 26 de maig, totes i tots els espanyols tindrem l’oportunitat de votar als nostres representants europeus. Parlem amb algunes figures públiques d’importància del nostre entorn perquè ens traslladen quina és, des del seu punt de vista, la importància de participar amb el nostre vot a la nova composició del Parlament Europeu.

“Europa no és una realitat que ens siga aliena, moltes de les decisions que influeixen en la vida dels ciutadans i ciutadanes es prenen en Europa”, opina Zulima Pérez, sotssecretària d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, qui sosté que en aquestes eleccions es decideix el camí que ha de seguir Europa: “apostar per l’avanç en la integració europea, construir una Europa més social, més democràtica i més forta o retrocedir”.

En aquest sentit, Zulima considera important votar al PSOE, partit que “aposta per una UE que protegisca als ciutadans, que amplie drets per a posar fre a les desigualtats i que puga garantir una prosperitat econòmica, amb ocupació de qualitat, realitzant una transició ecològica de l’economia. Apostem també pel benestar social, protegint els més vulnerables i donant-los oportunitats. Per a tot açò són necessàries institucions europees fortes, més democràtiques i eficaces, que ens permeten afrontar amb ambició els reptes socials, ambientals i tecnològics d’aquest segle”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *