foradia pressupostparticipatiualcoi

El poder de la gent a Europa

Dijous dia 15 de maig a les 19’30h. al Teatre Principal d’Alcoi: Francesc Agulló portaveu d’EU a l’Ajuntament d’Alcoi Marina Albiol Candidata d’EUPV a la llista electoral de les europees amb el nº 4)

esquerra unida europa

Esquerra Unida amb Marina Albiol cap de llista a Europa eleccions 25M./ lesmuntanyes.com

Esquerra Unida ha iniciat al Teix a l’Avinguda de l’Alameda la campanya electoral de les Europees 2014 amb la penjada de cartells. Militants, regidors, exregidors i fins al diputat a les Corts Valencianes Lluís Torró tampoc ha volgut deixar passar aquesta nit de bones perspectives electorals per Esquerra Unida.

“El poder de la gent”

El programa d’Izquierda Unida per a les eleccions europees del 25 de maig és el resultat d’un debat col·lectiu en el qual han participat més de 2.000 persones. La nostra crítica i la nostra proposta econòmica, la nostra exigència de democràcia a Europa, la nostra defensa dels serveis públics i la nostra radicalitat en la defensa dels drets i llibertats.

Davant la baixa participació habitual -i que aquesta vegada els sondejos tornen a confirmar-, governants i institucions s’esforcen a explicar als ciutadans la importància dels comicis europeus. Aquest 2014 es redoblaran els esforços i el context sembla l’adequat per invertir la tendència. A cop de titulars, els europeus semblen adonar-se que Brussel·les compta. Que per bé i per dolent, decideix. I que cada vegada ho farà més.

Dijous dia 15 de maig a les 19’30h. al Teatre Principal d’Alcoi (acte central): Francesc Agulló (portaveu d’EU a l’Ajuntament d’Alcoi) Marina Albiol (Candidata d’EUPV a la llista electoral de les europees amb el nº 4) El poder de la gent

 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *