foradia elgrat

Festival Música i Família, solidaritat a les comarques

II Festival Música i Família se celebrarà en el Pavelló Central del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta (Ctra. Font Rotja) d'Alcoi dia 24 de maig a les 17:30 h. En aquesta edició participen 1.460 alumnes. A més, en el mateix esdeveniment i a iniciativa dels nens dels col·legis participants es realitzarà una campanya solidària denominada “Una nota musical = un aliment solidari”.

cartel festival

 

II Festival Música i Família se celebrarà en el Pavelló Central del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta (Ctra. Font Rotja) d’Alcoi  dia  24 de maig a les 17:30 h. Un concert en el qual intervindran les bandes i els alumnes de primària que han participat en el projecte amb l’objectiu de mostrar al públic el treball realitzat tant en les classes com en els concerts didàctics.

El projecte s’està duent a terme aquest any a la comarca Alcoià-Comtat de la FSMCV amb la col·laboració dels col·legis de primària i bandes juvenils de les diferents localitats. Consisteix bàsicament en la realització d’uns concerts didàctics dissenyats pels professors de Música dels col·legis, en col·laboració amb la Banda de Música de cada localitat, i interpretat pels nens i nenes de la Banda Jove i de les escoles de primària.

En aquesta edició participen 1.460 alumnes de primària dels col·legis d’Alcoi i comarca dels quals 50 són del col·legi d’Educació Especial Tomàs Llàcer, que també ha participat en el projecte, i 300 músics entre els components dels grups instrumentals de les escoles de música i les bandes juvenils.

Les Bandes participants són: Agrupació Juvenil Musical d’Alcoi (integrada per la Banda Juvenil Musical “Nova”, Conjunt Instrumental de l’escola de Música “Estimant Blanquer” de la Corporació Musical Primitiva, Conjunt Instrumental Unió Musical i Conjunt Instrumental de l’Agrupació Musical El Serpis), Banda Jove Unió Musical de Planes, Banda Jove Unió Musical de Beniarrés i Banda Jove Unió Musical de Muro.

Per la seva banda, els alumnes procedeixen dels col·legis Horta Major, Sant Vicent, El Romeral, Miguel Hernández, Salesianos Juan XXIII i col·legi d’Educació especial Tomás Llácer d’Alcoi; col·legi El Bracal i col·legi Montcabrer de Muro; col·legi Perpuxent de Beniarrés i col·legi Planes-Cra. L’encantada de Planes, Alquería i Benimarfull.
A més, en el mateix esdeveniment i a iniciativa dels nens dels col·legis participants es realitzarà una campanya solidària denominada

“Una nota musical = un aliment solidari”.

Per a això, en l’entrada al festival es disposarà d’un stand de recollida d’aliments on tots els nens i familiars que assistisquen dipositaran un quilo o un litre de producte alimentós. Veure programa.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *