lasarga itealcoi

Trail Solidari d’Alcoi lliura el premi a SOLC i AECC

En el sopar celebrat a l'Hostal Savoy, van fer entrega de 8.000 € a les Associacions SOLC i AECC, dinés fruit de la recaptació de la realització de la segona edició del Trail Solidari Ciutat d'Alcoi.

Sopar Trail 5

Ahir, divendres dia 23 de maig, el “Comando Costereta” organitzadors del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, la segona edició, celebrada el passat 26 d’Abril entre els paratges i les muntanyes d’Alcoi amb l’important repte (48 km) travessar muntanyes per senders i pistes, boscos i rius, ponts i túnels… Tot un espectacle natural aon poder desenvolupar el costat més solidari.

Sopar Trail 2

Recull el premi l’associació SOLC

Les Associacions SOLC i AECC en el sopar celebrat a l’Hostal Savoy es van rebre l’entrega de 8.000 €, dinés fruit de la recaptació de la realització de la segona edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi aon els 600 atletes van participar per una causa solidària a benefici de la lluita contra el càncer. Junts per córrer en la nostra terra i gaudir d’aquest bell esport i de la solidaritat. Assistiren el Regidor d’Esports Natxo Gómez en representació de l’Ajuntament d’Alcoi i representants d’entitats locals que donaren suport, tècnic, econòmic i humà a la prova esportiva.

Sopar Trail 1

Recull el premi membres d’AECC

La cursa que  passa entre els dos Parcs Naturals, Parc Natural de la Font Roja i Parc Natural de la Mariola, d’alt interés botànic i natural vol tornar a combinar tots dos elements des de l’àmbit de la Solidaritat!

SOLC, AECC i nombrosos corredors d’Alcoi feren, un homenatge improvisat, però molt emotiu als membres del Comando Costereta, els quals accepten el repte d’anar a aconseguir la tercera edició.

 

 

 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *