foradia cdturisme

El Pirata Pataxula i Bertomeu omplin l’Àgora

El cantant Bertomeu va omplir l'Àgora d'Alcoi de xiquets i de cançons. Però aquesta vegada el Pirata Pataxula s'apropat a la muntanya. La Coordinadora Alcoià - Comtat pel Valencià el van dur als peus de la Mariola.

Bertomeu 1

El multiespai Àgora durant l’actuació de Bertomeu en El Pirata patatxula./ lesmuntanyes.com

El cantant Bertomeu va omplir l’Àgora d’Alcoi de xiquets i de cançons en la presentació del seu últim treball, el llibre disc infantil El pirata Pataxula. Es tracta d’un conte il·lustrat que ve acompanyat d’un CD amb cançons per als més menuts.

Navegar a tota vela i trobar tresors en coves marines està molt i molt bé. Però aquesta vegada el Pirata Pataxula s’apropat a la muntanya. La Coordinadora Alcoià – Comtat pel Valencià el van dur als peus de la Mariola, a l’insigne ciutat d’Alcoi el divendres 23 de maig .

L’acte, d’entrada lliure, dins de la campanya de promoció de la lectura “Vine al centre de la fantasia”.
La iniciativa compta amb el suport de les regidories d’educació i de cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, així com del comerç local, representat per la Llibreria Llorens i la tenda de regals La Caixa Màgica.  En aquest llibre trobaràs una història sobre el valor de l’amistat i el respecte a la diferència.

Font: Coordinadora pel Valencià


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *