foradia cdturisme

Francesc Rifé un dels millors interioristes del món a l’EASDAlcoi

• Francesc Rifé es va sincerar amb els alumnes, fent-los alhora partícips de la seua experiència professional • Francesc Rifé forma part de l'EASDAlcoi, ja que és professor associat al centre, per la qual cosa regularment realitzarà workshops, tallers, ponències, etc.,

Una conferència de Francesc Rifé, un dels millors interioristes a nivell internacional, aquest passat dimecres 22 de març, va omplir el saló d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Francesc Rifé es va sincerar amb els alumnes, fent-los alhora partícips de la seua experiència professional, que el situa al costat de grans empreses multinacionals. Una experiència única que va permetre a tots els assistents dissenyar al costat d’un dels deu millors interioristes del món.

També es va realitzar un workshop per a l’alumnat en el qual es va treballar el redisseny d’un espai, on es va dur a terme tot el procés des del dibuix a la teorització sobre el projecte. Rifé feia puntualitzacions per tal que els estudiants pogueren aprofitar aquests consells i aprendre com millorar les seues idees.

A més, Francesc Rifé forma part de l’EASDAlcoi, ja que és professor associat al centre, per la qual cosa regularment realitzarà workshops, tallers, ponències, etc., per tal que així l’alumnat puga beneficiar-se del saber fer i l’experiència d’aquest gran professional.

Rifé coneix molt bé l’escola alcoiana pels diferents concursos que ha guanyat. Considera la segona escola de més prestigi a nivell estatal, raó per la qual ell és el primer interessat a formar part d’ella.  En el departament d’interiorisme tenen una  satisfacció enorme de comptar amb la col·laboració regular de Rifé, qui també està en la puntera Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *