foradia subscriutegrat

Gran activitat a la Mostra i tanca Sol Picó al Calderón

Aquest dissabte finalitza la Mostra amb Sol Picó i One-Hit Wonders i La dóna sense atributs, l'autor de la qual és l'alcoià Carles Cortés. En la reunió de la Xarxa s'ha aprofitat per presentar les conclusions de les últimes jornades,

REUNIO ALCOVER

Reunó Xarxa Alcover./

 

L’activitat professional d’aquest divendres ha reunit als membres de la Xarxa Alcover, amb representants de les Universitats valencianes, Ajuntaments i els seus òrgans d’adreça i coordinació. La trobada, habitual en cada fira d’Arts escèniques d’aquestes característiques, ha servit per intercanviar opinions sobre els diferents espectacles presentats en la Mostra d’Alcoi i que podrien incloure’s en el llistat de recomanació de la Xarxa Alcover. Una proposta que es tanca a la fi d’any i que posteriorment es proposa a les entitats associades perquè les contracten.

De fet, Alcoi ha programat aquest any, per exemple, l’obra Jo de major també vull ser Fermín Jiménez, del Pont Flotant, encara que fora de Mostra. És habitual que els ajuntaments participants de la Xarxa escullen aquests espectacles en els quals participen, per descomptat, companyies de la Comunitat valenciana.
En la reunió de la Xarxa s’ha aprofitat per presentar les conclusions de les últimes jornades celebrades a Andorra i en les quals es va reflexionar sobre ‘Teatre i Educació”.

Què és la Xarxa Alcover?
Xarxa Alcover està composta per un centenar de municipis, associacions, entitats, programadors teatrals, teatres, universitats i persones físiques de les Illes Balears, Catalunya, Andorra, la Franja i el País Valencià. L’objectiu de l’entitat està en funció de crear una estructura estable d’intercanvi, que permeta la realització de gires coordinades d’espectacles teatrals en català.

mesperaras ALBENA

Tancament de la Mostra

Aquest dissabte, la Mostra tira el teló fins al any vinent, i ho farà en gran.

Després de la jornada maratoniana del divendres, el dissabte començarà més tranquil amb teatre de carrer, concretament en la Plaça de Dins de la mà de Perifèria Teatre amb l’espectacle Huellas. Les actuacions se succeiran a les 13:00, 18:30 i 19:30.

A les 19 hores, el Centre Cultural acollirà la seua última funció d’aquesta Mostra: CIA Ferroviària presenta La dóna sense atributs, l’autor de la qual és l’alcoià Carles Cortés.

Els extravagants Jashgawronsky revolucionaran amb els seus instruments el Teatre Principal a això de les 20:15 i

Sol Picó, a les 22:00, tancarà la Mostra amb One-Hit Wonders com a colofó al certamen i per festejar els 20 anys de la seua companyia. Serà una estrena mundial.

Font: Comunicació, Mostra Teatre.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *