foradia subscriutegrat

El patinatge artístic alcoià en gran nivell

Destacats resultats del Club Patinatge Artístic Alcoi en el trofeu Primavera i 2ª prova provincial Nivells 2014. La propera cita del club en el “ESPORT EN 3D”, on es realitzaran diverses exhibicions en el pavelló B del Poliesportiu F. Laporta el dissabte dia 7 de juny, a partir de les 20:00 hores.

TROFEO PRIMAVERA 2014

Les patinadores artístiques alcoianes./ lesmuntanyes.com

 

Dissabte passat dia 31 de maig de 2014 es va celebrar en el pavelló B del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, organitzat pel Club Patinatge Artístic Alcoi i la Federació de Patinatge de la C. Valenciana, el Trofeu Primavera 2014 que va comptar amb una nodrida participació d’esportistes de tota la província d’Alacant.

Destacar el campionat obtingut per l’esportista del Club HELENA PELAEZ, en el NIVELL A, en la seva primera participació en aquesta categoria.

També van participar AITANA CALATAYUD, en NIVELL C, LLUNA PAYÁ, ABRIL MULLOR, BEATRIZ GISBERT, LYDIA MARTINEZ (5ª classificada) I MIREIA SANCHEZ, en NIVELL B, i CLAUDIA APARISI (5ª Classificada) en NIVELL A..

En categoria Territorial, novament les alcoianes del CPA Alcoi van aconseguir excel·lents resultats. Ressaltar la primera posició de les alcoianes AINHOA VALERO, en Tercera Categoria Infantil, SONIA PLA, en categoria Cadet i HELENA SERRA, en categoria Juvenil. També destacable la 3ª posició de GISELA NADAL i la 4ª d’ANDREA MARTINEZ.

Passant a la jornada del diumenge dia 1 de juny de 2014, fins a un total de catorze esportistes van participar en les proves d’accés de nivells que es van celebrar en les instal·lacions del C. At. Montemar d’Alacant.

Excel·lent per a la patinadora del club ANDREA SANTIAGO, que aconseguia superar el Certificat d’APTITUD, i l’accés a la Categoria Territorial, després de superar tots els nivells exigits per la Federació. Enhorabona pel treball d’aquesta jove esportista.

  • Van aconseguir superar el NIVELL C, les patinadores ESTHER CHAFER, ARIADNA VILAPLANA, mentre les esportistes PAULA PICO, MAITE CALATAYUD I NEREA ESPÍ, es van quedar prop de superar el nivell.
  • Van aconseguir superar el NIVELL B, les esportistes KAREN JORDA, JULIA CASTAÑER I GISELA NADAL. No van poder obtenir l’aprovat les patinadores AITANA FERRI i ALBA CERVERA.
  • Va obtenir l’aprovat en el NIVELL A l’esportista JUDITH CRIADO, mentre que no va poder superar aquest nivell l’altra participant alcoiana NAIARA SANCHIS.

En definitiva més del 50% d’aprovats en aquesta prova, on es va poder apreciar la rigurositat dels jutges a l’hora de valorar els exercicis de les joves esportistes, la qual cosa va fer més difícil la prova del diumenge.

La propera cita del club en el “ESPORT EN 3D”, on es realitzaran diverses exhibicions en el pavelló B del Poliesportiu F. Laporta el dissabte dia 7 de juny, a partir de les 20:00 hores.

Font: CLUB PATINAJE ARTÍSTICO ALCOI


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *